Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga na belza i anonima

Udostępnij

SK4N3R

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: SK4N3R
Nick oskarżonego: Belz i Anonim
Opis sytuacji:

belz był prowadzącym, bawił się w pierwszą reakcję na wybieranie; wykonałem czynność jako pierwszy, kazał mi "wybrać siebie do zabicia, bo inaczej mnie zabije". z racji tego, że CT nie może kłamać wykonałem tą czynność. zostałem zabity, co w zasadzie jest niezgodne z regulaminem. (w sensie robienie takiej zabawy)

belz jest doświadczonym graczem i wie, że nie może robić takiej zabawy; zrobił więc to celowo (mówiąc, że i tak za jednego FK nie ma bana)- podchodzi to pod nie ogarnianie lub celowe zabijanie (za co jest już ban).

anonim z kolei widział całą sytuację i nijako zareagował. powiedział, że następnym razem da bana, mimo tego, że widział celowe zachowanie belza. nawet FD nie dostałem

Dowody: jb_anka_gaming_v1 (bodajże 1 runda po FD) 

EDIT: Kostek "belz potem dostał ostrzezenie" - co z tego, że dostał ostrzeżenie skoro widział, że to było celowe działanie belza? brak znajomości regulaminu i taryfikatora. nawet jeśli dostał ostrzeżenie to ja powinienem dostać FD. (a tu nic)

Edytowane przez SK4N3R

• Właściciel

Z racji ,że @ tos1ekdał jeszcze jedną szansę piesełowi ja też dam taką @Anonim.

Adminów proszę o nadanie CTBana na 180 minut zgodnie z punktem 

1.1.1. Jeżeli strażnik celowo zabije przynajmniej 1 więźnia dostaje on CTBana na 180 minut. Z każdym kolejnym FK kara wzrasta o 20 minut. 

• Lubię to! 1
  • WOW MEGA! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności