SK4N3R Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 (edytowane) Nick: SK4N3R Nick oskarżonego: Belz i Anonim Opis sytuacji: belz był prowadzącym, bawił się w pierwszą reakcję na wybieranie; wykonałem czynność jako pierwszy, kazał mi "wybrać siebie do zabicia, bo inaczej mnie zabije". z racji tego, że CT nie może kłamać wykonałem tą czynność. zostałem zabity, co w zasadzie jest niezgodne z regulaminem. (w sensie robienie takiej zabawy) belz jest doświadczonym graczem i wie, że nie może robić takiej zabawy; zrobił więc to celowo (mówiąc, że i tak za jednego FK nie ma bana)- podchodzi to pod nie ogarnianie lub celowe zabijanie (za co jest już ban). anonim z kolei widział całą sytuację i nijako zareagował. powiedział, że następnym razem da bana, mimo tego, że widział celowe zachowanie belza. nawet FD nie dostałem Dowody: jb_anka_gaming_v1 (bodajże 1 runda po FD) EDIT: Kostek "belz potem dostał ostrzezenie" - co z tego, że dostał ostrzeżenie skoro widział, że to było celowe działanie belza? brak znajomości regulaminu i taryfikatora. nawet jeśli dostał ostrzeżenie to ja powinienem dostać FD. (a tu nic) Edytowane 12 Lutego 2019 przez SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Potwierdzam sytuacje ale belz potem dostał ostrzezenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 1.1.1. Jeżeli strażnik celowo zabije przynajmniej 1 więźnia dostaje on CTBana na 180 minut. Z każdym kolejnym FK kara wzrasta o 20 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueFox Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 To było złe zachowanie ze strony Anonima lecz to nie pierwszy raz wczoraj było tak samo. Warden zabił mnie bo obawiał się buntu, a gdy mnie zabił powiedział "I tak za jednego FK nie ma bana." . Admin był na serwerze lecz nie zareagował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 12 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Z racji ,że @ tos1ekdał jeszcze jedną szansę piesełowi ja też dam taką @Anonim. Adminów proszę o nadanie CTBana na 180 minut zgodnie z punktem 1.1.1. Jeżeli strażnik celowo zabije przynajmniej 1 więźnia dostaje on CTBana na 180 minut. Z każdym kolejnym FK kara wzrasta o 20 minut. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 12 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi