Demov Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) Nie gram juz w gry, kiedys Demov. Wiek: Praktycznie 15 3 najlepsze prace: Dotychczas są to te cztery.https://postimg.cc/gallery/WcCdGXX <--- Na imgura nie mogłem wrzucić. 2 linki do zleceń: Używany program: Photoshop Doświadczenie w grafice: Byłem już tutaj grafikiem, grafikami zajmuje się bodajże 2/3 rok, mam dziury w pamięci, te "grafiki" są na razie moimi najlepszymi dlatego, bo dopiero do tego powróciłem. Miałem dość długą przerwę od photoshopa jak i forum, dziewczyna wyjechala to teraz bede aktywny codziennie. Coś o sobie: Mam na imię Adam i mam 15lat, pochodze z województwa Pomorskiego, uwielbiam jeździć na rowerze i tworzyć grafiki, od jakiegoś czasu zacząłem "programować - skryptować" w różnych językach, tworze boty na discorda, posiadam swój +1k osób, w przyszłości chciałbym zostać informatykiem, jest to moje główne marzenie. Co mogę jeszcze o Sobie powiedzieć, jestem na forum drugi rok, stare forum było lepsze, taki klimat. Wydaje mi sie ze to tyle, milego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Jeżeli chodzi o projekty z typera, Twoja praca jest najlepsza. Drugie zlecenie też nie jest najgorsze. Jeżeli Twoja aktywność się utrzyma, jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Brak miejsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi