Skocz do zawartości

[Odrzucone] Podanie na Moderatora

Udostępnij

Br0wn

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry,

Nick: (Na jakim grasz na serwerach) BrownBrut
Imię: Marcin
Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) A więc na forum przybywa coraz więcej nowych osób i czasem robi się niezły mętlik. Wydaje mi się że jestem dojrzałą osobą jak na swój wiek i chciałbym się pokazać jak z najlepszej strony. Jestem bardzo aktywną, miłą i chcę w całym życiu zrobić jak najwięcej.
Doświadczenie w moderowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz, z jakimi silnikami pracowałeś, itp.) Niestety nigdy na forum nie byłem moderatorem, ale zawsze musi być pierwszy raz.
Ile czasu poświęcam forum dziennie: Nie wiem ale bardzo dużo cały czas mam otwarta stronę forum.
Coś o sobie: (Opisz siebie, jakie masz cechy) Jestem Marcin, mieszkam w Szczecinie idę do technikum (technik organizacji turystyki). Moim drugim hobby oprócz gier jest lotnictwo cywilne. Jak większość osób wie jestem po chemioterapii i może dlatego nie mam mutacji( od razu mówię nie chcę współczucia bo wyzdrowiałem i chcę czerpać z życia jak najwięcej)
Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Pisze bardzo dużo propozycji.
Kontakt: (Konkretne numery komunikatorów przez które można się z Tobą skontaktować)

GG 70014548 

Dsc - Marcin#2899

Mess - wolę tu na ogólnym nie podawać 

No i oczywiście arenaskilla 

Pozdrawiam

BrownBrut

• Haha! 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności