Br0wn Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Dzień dobry, Nick: (Na jakim grasz na serwerach) BrownBrut Imię: Marcin Wiek: 15 prawie 16 i nie nie kłamie z wiekiem. Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) A więc na forum przybywa coraz więcej nowych osób i czasem robi się niezły mętlik. Wydaje mi się że jestem dojrzałą osobą jak na swój wiek i chciałbym się pokazać jak z najlepszej strony. Jestem bardzo aktywną, miłą i chcę w całym życiu zrobić jak najwięcej. Doświadczenie w moderowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz, z jakimi silnikami pracowałeś, itp.) Niestety nigdy na forum nie byłem moderatorem, ale zawsze musi być pierwszy raz. Ile czasu poświęcam forum dziennie: Nie wiem ale bardzo dużo cały czas mam otwarta stronę forum. Coś o sobie: (Opisz siebie, jakie masz cechy) Jestem Marcin, mieszkam w Szczecinie idę do technikum (technik organizacji turystyki). Moim drugim hobby oprócz gier jest lotnictwo cywilne. Jak większość osób wie jestem po chemioterapii i może dlatego nie mam mutacji( od razu mówię nie chcę współczucia bo wyzdrowiałem i chcę czerpać z życia jak najwięcej) Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Pisze bardzo dużo propozycji. Kontakt: (Konkretne numery komunikatorów przez które można się z Tobą skontaktować) GG 70014548 Dsc - Marcin#2899 Mess - wolę tu na ogólnym nie podawać No i oczywiście arenaskilla Pozdrawiam BrownBrut 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Aplikant musi posiadać na swoim koncie co najmniej 150 napisanych postów. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi