Ciosek Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 (edytowane) Nick: CiosekImię: MichałWiek: 15Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Jestem na Arenie już prawie od półtorej roku, wydaje mi się że mam dobre podejście chociażby do nowych graczy. Napisałem tutaj nie jedną wydaje mi się że przydatną propozycję na forum. Jestem miły dla innych, spokojny, kulturalny, raczej nigdy z nikim się tutaj nie wyzywałem Dodatkowa osoba w szeregach moderacji zawsze się przyda Doświadczenie w moderowaniu: PosiadamIle czasu poświęcam forum dziennie: Siedzę na forum praktycznie cały dzień, wchodzę co 5-15 minut zobaczyć co nowego.Coś o sobie: Jestem Michał, mam 15 lat i mieszkam w małej wsi blisko Kalisza. Jestem osobą tolerancyjną i sprawiedliwą. Jestem ambitny i rzadko rezygnuję z postawionego sobie celu. Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Wydaje mi się że udało mi się ożywić dział redakcji na forum ponieważ już od ponad 120 dni wrzucam tam codziennie pytania dnia. Pomagałem wymyślać zadania na Arenki na takich serwerach jak HnS czy JB. Posiadam UBT od marca i wydaje mi się że jestem aktywny (Co może potwierdzić np moja wygrana w plebiscycie na najlepszego UBT) Nie jednokrotnie miałem admina na Arenie i nie było ze mną problemów Pomagałem testować niektóre pluginy na takich serwerach jak 2maps, OnlyAWP czy JB Spoiler https://forum.arenaskilla.pl/forum/339-zabawy-dnia/ Kontakt: Steam - Ciosek Discord - ciosek#4219 Forum Ew Facebook Edytowane 10 Lipca 2020 przez Ciosek 1 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 -Wiek nie masz tyle lat. Spokojny mhm :kappa Jestem na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 (edytowane) -kłamanie z doświadczeniem ws. moderacji 29 minut temu, Ciosek napisał: Jestem miły dla innych, spokojny, kulturalny, raczej nigdy z nikim się tutaj nie wyzywałem Zwłaszcza jak po tym, gdzie rajek napisał swoją opinię pod tym podaniem, wszedłeś do rajka na kanał i miałeś do niego pretensje o to. Nie Edytowane 10 Lipca 2020 przez Dover 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 +miły +ogarniety Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 - wiek +aktywność (szczególnie w dziale zabaw dnia) +staż na arenie Można dać szanse, chłopak stara się coś "Ożywiać" z zabaw, póki co na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 30 minut temu, Ciosek napisał: rzadko rezygnuję z postawionego sobie celu. - Szybko nudzą Ci się różne posady na arenie Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 (edytowane) Jednak nie -niedawno miałeś warna Edytowane 10 Lipca 2020 przez chakra 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 (edytowane) Byłbym na tak ale na NIE -warn w maju Edytowane 10 Lipca 2020 przez kelly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 na nie wiek- ma ubt i awp- mia duzo warnow- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H3AD Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 na nie, -zmienia rangi jak skarpetki -niedojrzały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 -wiek ++aktywność +ogarnięty Myślę że można dać szansę Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Na tak Aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Nie. Zmieniasz często rangi i warny wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Spoiler Aplikant nie może posiadać żadnych warnów w ciągu ostatnich 6 miesięcy. Sorry ciosek, lubię cię, ale jestem na nie. -Nie pasujesz na to miejsce -Masz już swoje obowiązki Choć rajek to skończony .... to muszę się zgodzić, że czasem cię ponoszą emocję i robisz głupie rzeczy. EDIT. @ Gniewko Cytat -nie dojrzały 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 -nie dojrzały -masz wakacje idź pograć w kosza czy coś Na nie 6 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Nie spełniasz wymagań Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi