Gniewko Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 (edytowane) Link do steam: - Link do steam oskarżonego: - Nick oskarżonego: Tetsuya Opis sytuacji: naduzywałem max 30sec po czym dostałem muta na 4h, gdzie wczesniej gracze normlanie przeklinali razem z adminem i nic z tego nie było tak zwana ,,faworka''. Serwer:JB Dowody: demko mapa jb_rebelant_fix czy jakos tak godzina 21:00 Edytowane 27 Czerwca 2020 przez Gniewko 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Po 1 to "nadużywanie" i przeklinanie było w formie żartu każdy się śmiał, najwidocznej oprócz Ciebie, bo masz złe poczucie humoru . Ty masz brudne SB dostałeś 8 blokad w ciągu ostatnich 3 dni także nie chciałem już ci dawać ostrzeżeń. Gracze którzy nadmiernie mówili na chacie głosowym dostawali sotrzeżenia, ale byli to gracze z przeważnie czystym SB, albo też nowi. Faworyzacji WEDŁUG MNIE nie było ,ponieważ jak wspomniałem wcześniej wszystko przedtem było w formie żartu. Nikt się nie czepiał. Pozatym Ty jako były admin powinieneś doskonale wiedzieć, że kary nadałem wg Taryfikatora Banów, bo Ty po blokadzie głosowej, napisałeś mi; cytuje "Nie mam brudnego SB; Powinieneś dać mi na 120", po czym obraziłeś jeszcze na chacie i wyszedłeś, a to że inni też dostali muta po moich wcześniejszych ostrzeżeniach to Cię nie interesuje. 🤣🤣 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 27 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 No to zacznijmy od tego 8 sb? Gdzie z tego z 4 są bez sensu nadane, przyznaneje się do lekkiego nadużywania Ale nowy gracz może nadużywać?Tak wnioskuje po twojej wypowiedzi. Przeklinanie w formie żartu hmm to tak jakbym ja powiedział naduzywalem w formie żartu no szanujmy się regulamin to regulamin mogłeś dac chociaż tam ostrzeżenie Ale Nie ty kreciles Beke I sam sobie przeklinales, gracze się zapytali czemu sobie muta nie dasz, nie potrafiłes na to odpowiedzieć poza tym nie będę już ci pisał co I jak. Podpinam screena z sb. @ mNkproszę rozpisz dokładnie całą mapkę z góry dzięki. Spoiler 4 dodaję screena w spoiler Przez SK4N3R, 27 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 29 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Nie będę kolejnej skargi pisał więc tu napiszę mapa jb_nm_kistroll godzina 8:30 gracze robią sobie co chcą chodzi mi o (kulturę/puszczanie muzyki) admin sobie przeklina ja coś powiedziałem to chciał mi dac muta na 6h XDDDD #FAWORKA 1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Moim zdaniem Tetsuya dał Ci mute nie tyle za samo nadużywanie mikrofonu, co za podważanie jego decyzji oraz chamską odpowiedź po otrzymanym ostrzeżeniu. Spoiler 15:48-15:52 Tetsuya ~"po tej rundzie jedna osoba musi wyjść z CT" 15:52 Gniewko "nie jedna, pięciu" 15:53 Tetsuya "jedna" 15:54 Gniewko "pięciu" 15:56 Tetsuya "cicho, zamknij się, bo dostaniesz mute'a" 15:58 Gniewko "komu, mi?" 15:59 Tetsuya "tak" 16:00 Gniewko "za co?" 16:01 Tetsuya "na cztery godziny dostaniesz jeszcze" 16:03 Gniewko "no Ty jesteś najeb***ny somersem jeszcze chyba" @ Tetsuya- nie mam większych zastrzeżeń co do Twojej pracy. Dałeś większą swobodę graczom na mapie, ale kontrolowałeś całą sytuację i reagowałeś, kiedy gracze nadużywali mikrofonu. To co mi się rzuciło w oczy, to zachowanie kindera. W jego przypadku powinieneś lepiej zareagować. Więcej informacji dam Ci na PW. Sprawa została wyjaśniona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi