TUMON Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 po 1 przeczytaj to 2 podam wam w skrycie czego nie macie robić 1.skracać 2.wyzywać 3.odpalać po ct 4.wyzywać 5.bugować 3.przydatne przedmioty 1.księga ekspa 1-więcej ekspa 2,.księga ekspa 2-więcej eksap ale mnie niż z 2 3,moduł odrzutowy 1-przyspiesza cię 4.moduł odrzutowy 2-przyspiesza cię lepie niż 1 5.buty assasina-dodają 1 skok 5.apteczka-leczy 4 co warto wiedzieć 1.że jest auto hp 2.że jak wpiszesz arenaskilla.pl do nicku dostajesz więcej ekspa 3.że kpn = kamień papier nożyce 4.używamy przedmiotów pod f 5.a wyrzucamy pod g 5.co to kredyty i jak je zdobywać 1.kredyty to waluta serwera można zanią kupować modele i pety 2.kredyty zdobywa się za pobyt na serwerze lub zabójstwo przeciwka albo poprzez kupienie ich 3.kredyty można podwajać na ruletce[!ru i kwota] lub przez kpn mam nadzieje że poradnik się spodobał 😀 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 27 minut temu, TUMON napisał: księga ekspa kim byl ten ekspow? poradnik strasznie slabiutki, brak estetyki, liczne bledy + sam w sobie nic nie pomaga nowym graczom - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 brak estetyki - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Brzydko zrobione, pomysł dobry ale źle wykorzystany .. Na - 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Słaby poradnik. - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Spoiler po 1 przeczytaj to 2 powiem Ci w skrócie czego nie możesz robić Nie możesz używać w swoich wypowiedziach koloru czerwonego oraz zielonego. Wyjątkiem od tego są Użytkownicy posiadający odpowiednie rangi (Kolejno Właściciel Sieci/Opiekun Serwera/Major Admin Serwera oraz Moderatorzy). śmieszki śmieszkami, ale @TUMON przeczytaj sobie odpowiednie regulaminy, bo głupio byłoby dostać warna w temacie, w którym chcesz go odrobić. co do samego poradnika, słaby Cytat 4 co warto wiedzieć 5.a wyrzucamy pod g jestem laikiem deathruna, to co piszesz w poradniku jest dla mnie niezrozumiałe, ocena negatywna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Nic nie zrozumiałem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUMON Opublikowano 25 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 sr za bardzo se spieszyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 KOZACKI PORADNIK! + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Chyba nikt aż tak bardzo głupi nie jest nie? Poradnik z dpy, brak estetyki, robione na szybko Negatywna opinia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Na prośbę autora- temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi