Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga na pięknego Admina JB - Tetsuya

Udostępnij

xenovskypl

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/profiles/76561198870865891/

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) nie posiadam.../

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Tetsuya
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Obraziłem Admina ''Tetsuya'' dzisiaj pierwszy raz [Chociaz dla mnie byla to prowokacja] Wlepil mi bana na 120 minut zamiast dac mi muta. Chcialbym zebyscie cos z tym zrobili bo powinienem dostać muta a nie bana.../
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) JB
Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV) Demko godzina 20:22

• Smutne. 2

https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=commslist&searchText=ArtureQ&Submit=Szukaj

Zobacz sobie swojego sourcebansa i sam sobie odpowiedz czy powinieneś go obrażać.

Po tylu karach już doskonale powinieneś wiedzieć że nie można na serwerze NIKOGO obrażać.

@ SK4N3RJak dla mnie skarga nie ma sensu 

2 minuty temu, Ciosek napisał:

https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=commslist&searchText=ArtureQ&Submit=Szukaj

Zobacz sobie swojego sourcebansa i sam sobie odpowiedz czy powinieneś go obrażać.

Po tylu karach już doskonale powinieneś wiedzieć że nie można na serwerze NIKOGO obrażać.

@ SK4N3RJak dla mnie skarga nie ma sensu 

A pierwszy raz go dzisiaj obrazilem od zawsze. Tak samo dzisiaj zrobil SzniblokTHC pierwszy raz i dostal tylko muta.

Teraz, xenovskypl napisał:

A pierwszy raz go dzisiaj obrazilem od zawsze. Tak samo dzisiaj zrobil SzniblokTHC pierwszy raz i dostal tylko muta.

Co z tego że pierwszy raz od zawsze? Obraza to obraza, masz w sourcebansie łącznie 25 wykroczeń i powinieneś wiedzieć że poniesiesz konsekwencje tego że obrażasz admina.

SzniblokTHC Ma trochę mniej mutów na source bansie, zresztą ja nie wiem czym admin się sugerował przy nadawaniu wam kar. :pepeOK:

@ Tetsuya

41 minut temu, xenovskypl napisał:

Obraziłem Admina ''Tetsuya'' dzisiaj pierwszy raz 

obraziłeś admina/ gracza (nie ważne) = złamałeś regulamin.

w ostatnim czasie  (2-3 dniach) dostałeś łącznie ~12 banów (w tym gagi i muty)

ciesz się, że ban był tylko na 2 godziny. następnym razem będzie dłużej.

zastanów się nad swoim zachowaniem, bo nam nie zależy na banach. btw: szniblok też dostał bana

Skarga została odrzucona.
  • Smutne. 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności