xenovskypl Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/profiles/76561198870865891/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) nie posiadam.../ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Tetsuya Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Obraziłem Admina ''Tetsuya'' dzisiaj pierwszy raz [Chociaz dla mnie byla to prowokacja] Wlepil mi bana na 120 minut zamiast dac mi muta. Chcialbym zebyscie cos z tym zrobili bo powinienem dostać muta a nie bana.../ Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) JB Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV) Demko godzina 20:22 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=commslist&searchText=ArtureQ&Submit=Szukaj Zobacz sobie swojego sourcebansa i sam sobie odpowiedz czy powinieneś go obrażać. Po tylu karach już doskonale powinieneś wiedzieć że nie można na serwerze NIKOGO obrażać. @ SK4N3RJak dla mnie skarga nie ma sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenovskypl Opublikowano 24 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 2 minuty temu, Ciosek napisał: https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=commslist&searchText=ArtureQ&Submit=Szukaj Zobacz sobie swojego sourcebansa i sam sobie odpowiedz czy powinieneś go obrażać. Po tylu karach już doskonale powinieneś wiedzieć że nie można na serwerze NIKOGO obrażać. @ SK4N3RJak dla mnie skarga nie ma sensu A pierwszy raz go dzisiaj obrazilem od zawsze. Tak samo dzisiaj zrobil SzniblokTHC pierwszy raz i dostal tylko muta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Teraz, xenovskypl napisał: A pierwszy raz go dzisiaj obrazilem od zawsze. Tak samo dzisiaj zrobil SzniblokTHC pierwszy raz i dostal tylko muta. Co z tego że pierwszy raz od zawsze? Obraza to obraza, masz w sourcebansie łącznie 25 wykroczeń i powinieneś wiedzieć że poniesiesz konsekwencje tego że obrażasz admina. SzniblokTHC Ma trochę mniej mutów na source bansie, zresztą ja nie wiem czym admin się sugerował przy nadawaniu wam kar. @ Tetsuya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 41 minut temu, xenovskypl napisał: Obraziłem Admina ''Tetsuya'' dzisiaj pierwszy raz obraziłeś admina/ gracza (nie ważne) = złamałeś regulamin. w ostatnim czasie (2-3 dniach) dostałeś łącznie ~12 banów (w tym gagi i muty) ciesz się, że ban był tylko na 2 godziny. następnym razem będzie dłużej. zastanów się nad swoim zachowaniem, bo nam nie zależy na banach. btw: szniblok też dostał bana Skarga została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi