ZI0M Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Witam Mam dla was wiadomość w sprawie klasy Premium. Kupiłem Zakazany na zawsze lecz nie mam tej klasy proszę o kontakt lub danie tej klasy. NICK w Grze : ZI0M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Kupowałeś w grze czy przez WWW? Przez jaką formę kupowałeś? SMS czy przelew? Wpisałeś kod zwrotny? Jeśli tak, to jaki miałeś komunikat? PS. Nie widzę takiego nicku w bazie sklepu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 0 odzewu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi