Element Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Nick: (Na jakim grasz na serwerach)Element / walle? Wiek: 21 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem):Byłem juz tu adminem i na pewno sie przyda kolejny do pilnowanie serwera Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.):Kilkukrotnie na tej serwerowni , starsi gracze będą pamiętać. Jak długo gram w CS:GO?: 7lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: róznie zalezy jak mam wolne Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) https://www.gametracker.com/player/Element/51.77.34.138:30006/ https://www.gametracker.com/player/walle%3F/51.77.34.138:30006/ Znajomość SM: (Skala określona w poniżej)5 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/alcatras8/ Mikrofon: (Tak/Nie) tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 nie wiek+ gt- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 +doświadczenie - gt tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Na tak +wiek +doświadczenie -aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 +wiek +doświadczenie Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 +doświadczenie +wiek Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Okres próbny -gt +wiek Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 +wiek +doświadczenie -gt +mutacja -konto pod podanie Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 na tak +wiek +doświadczenie -aktywność do poprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 tak +wiek +doświadzczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiety Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 +doświadczenie - gt tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Jak najbardziej na tak +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzefGonzix [t] Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Oczywiście jestem na TAK +wiek +aktywność idzie wyrobić na spokonjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Tak +wiek -aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termii Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Okres próbny. (Aktywność do poprawy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termii Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 (edytowane) Aplikant został przyjęty na stanowisko. Edytowane 21 Czerwca 2020 przez Termii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi