master Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) Boski Wiek: 15 zaraz 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Czuję, że naprawdę byłbym bardzo dobrym administratorem, ponieważ jestem aktywny na serwerze, a najlepsze jest to, że jako administrator jestem pomocny. Byłem administratorem angielskiego serwera hns i jestem na serwerze DISCORD z 1250 osobami. Jak pisałem czasem, widzę wielu ludzi, którzy troluja lub nie wiedza jak byc dobrym wardenem Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) bylem adminem na angielskim serwerze hns ale mialem przerwe od cs i mnie wyrzucili teraz jestem tylko adminem na serwerze discord gdzie jest 1250+ osob Jak długo gram w CS:GO?: od 12 roku zycia czyli takie 3.5 lat ale 3.5k h W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: rano i popoludnie i czasem wieczorkiem Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) https://www.gametracker.com/player/[THC] Boski/137.74.7.15:30050/ i https://www.gametracker.com/player/Boski/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199028271103/ Mikrofon: (Tak/Nie) tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 na nie -podejrzenia o czity -nie ogarniasz ct -pchasz się do ct -nadużywasz mikra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 (edytowane) Jeżeli boski nie dostanie perma za cheaty, to ja jestem na tak. +ct +wiek +mutacja +/- aktywność i jest już dużo aktywnych adminów Edytowane 17 Czerwca 2020 przez Michal645 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master Opublikowano 17 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 12 minut temu, kacper napisał: na nie -podejrzenia o czity -nie ogarniasz ct -pchasz się do ct -nadużywasz mikra raczej nie dostane mam dowody 1 spam, nie wypowiadaj się pod własnym podaniem Przez NiceOne, 17 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 nie wypowiadanie sie pod podanie- mutacja+ ogarnienie -/+ ct- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 nie -Nadużywanie mikrofonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Na nie nadużywasz mikrofonu brak kultury Dosyć krótko grasz na serwerze i wątpię , że ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Na nie -za krótko grasz na serwerze, najpierw się z nim zapoznaj a pózniej składaj podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H3AD Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 -aktywny warn -gra na odpale -konto steam od stycznia br. na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 za krótko, żeby myśleć o adminie Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi