Br0wn Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Dzień dobry, Jestem adminem JB CS.1.6 nie grałem 1 dzień, dziś chcę wejść na serwer i mam Bana. Nick:(Na jakim grasz na serwerze) BrownBrut Nick admina:(od którego dostałeś bana) Admin Yamakashi Długość bana:(Czas bana)perm Data i godzina:(dostania bana)Nie wiem bo mnie nie było nawet, a mam hasło na nick Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) Gram tylko na JB ale nie wiem, może się IP zbiegło Powód bana:(podany przez admina) Fajny aim Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) Nie wiem Pozdrawiam BrownBrut (Marcin) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 @ Alelluja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Ban przeniesiony 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi