Rambo4321 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 (edytowane) Propozycja to: "Oddawanie" kredytów po wpisaniu przez graczy rtv Treść: Propozycja dotyczy "oddawania" kredytów po wpisaniu rtv aby gracze nie tracili kredytów. Gracze zmieniają mapę a kredyty które zostały obstawione znikają, jest to na drv2 i działa Edytowane 13 Czerwca 2020 przez DOMINO Dodaję wzór, precyzuję sprawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Na TaaaK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Z reguły tak jest i powinno działać, ale ani ja, ani avg nie wie czemu nie działa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 (edytowane) W dniu 14.06.2020 o 12:53, xBonio napisał: Z reguły tak jest i powinno działać, ale ani ja, ani avg nie wie czemu nie działa. Usunąc rtv idk o co wam chodzi jak grałem jeszcze na multi koncie to mi działało jedynie gdy admin zmienił mapę Edytowane 23 Czerwca 2020 przez leon 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Zawsze możesz napisać do @ xBonioo zwrot kredytów Samemu raz mi zabrało kredyty i mi zwrócił Co do propozycji jakby dało się to zrobić to jestem na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 5 Września 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Emm, jakieś 2 miesiące po tym temacie przepisałem ruletkę na nowo. Także nawet jak były problemy, to już ich nie powinno być. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi