nocnyruchacz Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Wh Nick admina:(od którego dostałeś bana) @ ARMANI Długość bana:(Czas bana) Perm Data i godzina:(dostania bana) 20 z minutami Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) Hns Powód bana:(podany przez admina) Czitujesz Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) seek_violetto czy coś takiego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 @ ARMANImasz 24h na rozpisanie demka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Możliwe że rozpiska nie jest zbyt długa, gracz mógł mieć cheaty co chyba powinny sprawdzać osoby wyższe [ACT bodajże] 01:00 gracz bije kosą w teleport z innej strony [teleport jest z innej strony ściany] 7:00 gracz WH jest w drużynie szukających Kilka zabójstw normalnych, częste bycie AFK podczas rozgrywki [nawet po 10sekund] 11:10 - filuś bugowanie drzwi 11:30 - 11:50 - celowanie w tt blisko siebie - jednak na mapie widać zawsze nicki twoich teammatów. Niżej przedstawiony screen był na podobnej odległości od innego szukającego podczas sprawdzania demka.Przykładowo: Screen zrobiony przeze mnie na serwerze w trakcie pisania całej rozpiski Spoiler Zaraz po tym gracz otrzymał bana [~12 minuta mapy] Podsumowanie: Moim zdaniem za mało dowódów, by nadać bana o cheaty. Raz czy dwa biegłeś szukać w zbyt oczywisty sposób, ale nie doszukałem się większych podstaw do nadania bana. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARMANI Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Rozpisuję demko: 9:12 namierzenie gracza przez ścianę. 9:23 zabicie namierzonego prędzej gracza. 10:21 widział go przez ścianę, lecz postanowił go zostawić. 10:41 jak wszyscy zaczęli mówić, że ma WH to postanowił zakpić włączając sobie pokazywanie sojuszników przez ściany. 11:07 zabawa drzwiami, filuś się dołącza (filuś został ukarany). 11:36 Dowiedział się, że na serwerze jest admin i zaczął prowokować do nadania mu bana (a ja o tej opcji w ustawieniach widzenie sojuszników przez ściany zapomniałem i postanowiłem ukarać go permanentnym banem. 11:55 gracz odwołujący się zostaje zbanowany. Stwierdzam iż nie miałem wystarczających dowodów do nadania mu bana, lecz tak jak mówiłem ta sytuacja mnie zmyliła i przez to został zbanowany. Wiem, że rozpiska nie jest najlepsza, jednakże jest ona moją pierwszą. Zostawiam do oceny rangą wyższym (ACT). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 UB! @ ARMANInastępnym razem dłużej się przypatruj koledze żeby nie było problemów. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Sprawa została wyjaśniona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi