giraffe Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 (edytowane) Na serwerze brakuje adminów. Wymagania: Spoiler Aplikant musi mieć co najmniej 15 skończonych lat. Aplikant ma obowiązek posiadać mikrofon. Aplikant musi mieć wiedzę (w skali znajomości AMXX/SM*) na poziomie co najmniej 2/10. Aplikant musi być dojrzały psychicznie oraz emocjonalnie. Aplikant musi aktywnie grać na serwerze Wzór: Spoiler Nick: (Na jakim grasz na serwerach) Wiek: Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Jak długo gram w CS:GO?: W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków) Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) Link do profilu Steam: Mikrofon: (Tak/Nie) Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Czy przeczytałem regulamin Admina?: Skala znajomości SM: Spoiler 0/10 Nigdy nie miałem admina, nigdy nie zarządzałem serwerem przez smoda/rcon 1/10 Umiem posługiwać się podstawowymi komendami z sm_admin 2/10 Umiem posługiwać się wszystkimi komendami z sm_admin 3/10 Umiem posługiwać się wszystkimi komendami z sm_admin bez jego pomocy 4/10 Umiem posługiwać się większością komend smod wykraczającymi poza sm_admin oraz komendami innych niestandardowych pluginów serwera 5/10 Umiem posługiwać się komendami rcon równie zręcznie co smod(punkt 4), by sprawnie zarządzać serwerem 6/10 Umiem wgrać na serwer plugin, dodać admina i zmodyfikować niektóre części serwera, których nie można wprowadzić w życie bez FTP 7/10 Opanowałem do perfekcji modyfikację serwera poprzez FTP, wliczając : zmiany w plikach cfg, ini, phares; ustawianie cvarów, modułów; innych zmian plików by plugin działał należycie 8/10 Rozumiem budowę pluginu, potrafię zmodyfikować niektóre jego części 9/10 Potrafię pisać własne pluginy na miarę klas coda 10/10 Potrafię pisać własne modyfikacje, bibliotek Przed złożeniem podania warto zapoznać się z informacjami poniżej: --> Regulamin Adminów --> Taryfikator banów --> Regulamin Serwerów --> Regulamin Retakes #2 Edytowane 8 Czerwca 2020 przez giraffe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyl Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Nick: BazyL Wiek: 18 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: jestem sympatyczną osobą, gram często na serwerze i odechciewa się grać kiedy grają trolle, które umyślnie przeszkadzają w grze lub afk'ują. Chciałbym na pewno pilnować ładu i porządku. Doświadczenie w adminowaniu: rok na retake #1 i pół roku retake #2 Jak długo gram w CS:GO?: od 2015 W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 13-22 Link GT: https://www.gametracker.com/player/BazyL/185.30.124.110:30016/ Znajomość SM: 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/baazyl Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WeedY Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 (edytowane) Nick: 𝙒𝙚𝙚𝙙𝙔 Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: -Mam Doświadczenie w byciu adminem -Na serwerze jest bardzo mało adminów -Wydaje mi się że jak na mój wiek jestem dosyć ogarnięty Doświadczenie w adminowaniu: Jestem adminem na serwerze 1v1 + Byłem adminem na serwerze surf innej sieci (około 3 miesiące) Jak długo gram w CS:GO?: W csgo gram od 2 lat z tylko jedną dłuższą przerwą W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 12-14 18-22 Link GT: https://www.gametracker.com/player/𝙒𝙚𝙚𝙙𝙔/185.30.124.110:30016/ Znajomość SM: 5/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/WeedYOfficial/ Mikrofon: Posiadam Mutacja głosu: Przeszedłem Czy przeczytałem regulamin Admina?: TAK Edytowane 14 Czerwca 2020 przez WeedY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi