chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Nick: chakra :)) Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Chciałbym pomóc w opanowaniu serwera, ponieważ Bardzo często gram na serwerze w takich godzinach co nie żadnego administratora i jest straszny młyn i nowym graczom odechciewa się grać. Lubie poznawać nowe osoby i staram się rozwiązywać konflikty myślę że się do tego nadaje, Doświadczenie w adminowaniu: Jestem adminem na rt#3 Jak długo gram w CS:GO?: Od 5 lat około 2150 W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Bardzo różnie rano i wieczorem Link GT: https://www.gametracker.com/player/[USA] chakra %3A))/137.74.7.15:30050/ https://www.gametracker.com/player/[USA] chakra/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/chakra333/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Nie Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Nie -zachowanie w skargach -wiek -Gang +sm +doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 -powiem tak widzę że poprawiłes zachowanie jeżeli utrzymasz tak długo wtedy dam ci na tak Ale jak na obecną pore na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giraffe Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 -wiek +sm +aktywność +doświadczenie Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 (edytowane) Na tak +ogar -wiek +aktywnosc da sobie rade Edytowane 7 Czerwca 2020 przez GUSTAW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 +wiek +doświadczenie +aktywność Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 na tak +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Na tak +doświadczenie +aktywność -mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 (edytowane) Niech będzie okres próbny Tak +/-wiek +/-sm +doswiadczenie Edytowane 7 Czerwca 2020 przez Kelly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H3AD Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 (edytowane) Śmieszne nawet dorośnij wiek Na nie Edytowane 7 Czerwca 2020 przez H3AD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Okres próbny :V Tak Powody u @ Kelly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Tak +doswoadczenie -konfident 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 na nie -chybq masz jeszczw aktywne podanie na ubt -zachowanie - bedzie faworka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Na nie - zachowanie - prowokujesz często Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Tak każda pomoc się przyda tym bardziej na jb +ogarnia nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Na nie -ostatnia skarga heada z tego co pamiętam dostałeś z tego jakas kare -prowokujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Nie widzę Ciebie jako admina JB -Częste prowokacje z Twojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Na nie -zachowanie (prowokacje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 według mnie nie nadasz się na admina głównie przez to, że nie masz mutacji.Napisz kolejne podanie jak przejdziesz mutacje a moja odpowiedz się zmieni Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 na prośbę autora Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi