giraffe Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) giraffe Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Ponieważ mam doświadczenie w cs od wielu lat, i mam dużo czasu na gre Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Adminem byłem na wielu serwerach. Aktualnie jestem na Arenkach 1vs1 (ArenaSkilla) Jak długo gram w CS:GO?: W CS:GO lacznie na wszystkich kontach mialbym okolo 6000h lecz 2 lata temu sprzedalem swoje main konto gdyz myslalem ze odejde z CS W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 15-24 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków) https://www.gametracker.com/player/giraffє™/185.30.124.110:30016/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 5/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/zil0n/ Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Na tak +mało adminów +aktywność +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suki Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Na nie -Ani razu nie widziałem Cie na serwerze -Aktywność +sm +wiek +mało adminów +doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Tak +Mało adminów +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RupEczeK Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 -Aktywność +wiek +sm Na NIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SN4JP3R Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 9 minut temu, RupEczeK napisał: -Aktywność +wiek +sm Na nie 1 Wypowiedzi w podaniach mają być określone (Tak lub Nie) przynajmniej z jednym argumentem za swoim stanowiskiem. - Okres próbny to nie głos na 'Tak' lub 'Nie'. - 'Powody wyzej' lub 'Powody XXX' to nie argument Przez SK4N3R, 6 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 -aktywność +wiek +doświadczenie +sm Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 mało adminów Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Na tak +wiek +doświadczenie +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 +wiek -aktywność NA TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Na tak +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Dostałeś m@, więc zamykam. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi