Gargamel_PL Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 (edytowane) Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198849116147/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198243762564 Nick oskarżonego: Afk Opis sytuacji: Admin afk wyzywa mnie od psów.Piękna postawa admina porównywać mnie do psa dzięki. Serwer:Hide and seek Dowody: Mapa:seek_supermarket Godz koło 11 Edytowane 4 Czerwca 2020 przez Gargamel_PL 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darylek Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 afk nie powiedzial do ciebie pies tylko jak ty powiedzialesz że je mam dostać muta to afk odpowiedział nie pies ma dostać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afk Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 afk: gragamel nie nadużywaj mikrofonu bo muta dostaniesz gargamel:mi? afk:nie wiesz co psu dam muta to była taka sytuacja @uSzanowankooczy mógłbyś zoboaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gargamel_PL Opublikowano 4 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 3 minuty temu, afk napisał: afk: gragamel nie nadużywaj mikrofonu bo muta dostaniesz gargamel:mi? afk:nie wiesz co psu dam muta to była taka sytuacja @uSzanowankooczy mógłbyś zoboaczyć i tak porównanie do psa dziękuje bardzo piękna administracja. 1 1 SPAM Przez SK4N3R, 4 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 @afknie posiada już admina @ SK4N3Rmozesz zamknsc Essa warn byki 1 4 Jak tam sobie życzysz. Ważne że jesteś tego świadomy ;) // SPAM Przez SK4N3R, 4 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi