AppleJack Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Nick: AppleJack Nick oskarżonego: Malik (admin) czas: ok 16:48 mapa: jb_skybound opis: Dostałem niesłusznego gaga. W regulaminie jest napisane że jest zakaz nadmiernego przeklinania a ja raz napisałem Fuck i odrazu dostałem gaga Dowody: Demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 8 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Przejrzy ktoś demko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Demo nie nagrywa czatu, jak dla mnie do odrzucenia, bo nie ma wystarczająco dowodów pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Admin za jedno przekleństwo od razu dał gaga AppleJack'owi. Zostawiam rangom wyższym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 (edytowane) 6. Admin nie może nadawać banów Graczom na swoim serwerze, którzy nie przestrzegają regulaminu poza jego obrębem. Admin banujący na czat "Milky" nie miał prawa dawać gaga graczowi AppleJack poza obrębem swojego serwera. Proszę Właścicieli Sieci o wyciągnięcie konsekwencji z admina 1v1 #2. Edytowane 8 Lutego 2019 przez tos1ek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShizeR Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 (edytowane) Było to na serwerze 1vs1 #2, a nie na innym więc tutaj źle sformułowana skarga To nie była mapa jb_skybound tylko am_skybound Edytowane 8 Lutego 2019 przez ShizeR 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milky Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Witam To fakt dostałeś ode mnie gaga za słowo "fuck" tylko jak czytałem forum skarg ile ich pisałem to się bałem, że napiszesz, że nic nie robie i gracze robią co chcą, a po za tym jest jakiś sens w pisanu takiego postu ze dostales gaga na 30 minut chyba? przyznaje nie ma czegoś takiego w regulaminie ale domyślam, się jaka by była sytuacja gdyby nie dostał gaga. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 15 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Admin ma myśleć, a nie się bać, co inni powiedzą. Rozdawanie blokady na 30 min za jedno słowo jest śmieszne. Mam nadzieję, że taka sytuacja się nie powtórzy. Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi