daro- Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Nick (Na jakim grasz na serwerach): א Legendary drk -iwnl- א Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Pytanie, dalczego ja? Często jak gram na serwerze, grają jakieś młodsze osoby, inaczej dzieciaki i zaraz się ze sobą kłócą i się wyzywają, nie ma wtedy admina i wyzywają się dalej. Kolejna sytuacja gdy znów nie ma admina (bo wiadomo nie zawsze ma się czas) i gracze łamią regulamin bezkarnie, nawet nikomu nie chce się ruszyć napisać do admina albo na forum. Ja bym był codziennie na serwerze, może nie długo, ale skutecznie. oświadczenie w adminowaniu: Kiedyś na innej serwerowni miałem admina jb. Jak długo gram w CS:GO?: Miałem bardzo dużo kont, tak około 6lat? W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 16-23 Link GT: https://www.gametracker.com/player/א Legendary drk -iwnl- א/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198886608180/ Mikrofon: TAK Kontakt: Steam, forum Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Oczywiście że na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Jestem na NIE: +wiek +sm +doświadczenie -aktywność (306 min na serwerze) Musisz mieć co najmniej 12 godzin przegrane na serwerze (~720min). Powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Na tak + przyjazny gracz - aktywność (ale to jest nowe konto na starym miałeś wiele wiele więcej) + SM 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Na tak +wiek +ogarnieta osoba +zawsze sie przyda o jednego wjecej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Normalnie, TAK! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 (edytowane) Doświadczenie w adminowaniu: "miałem kiedyś admina na JB" godzinę temu "Ktoś mógłby podać linka do komend admina jb?" XDDD Personalnie jesteś OK, ale nie wiem (albo nie pamietam) czy ogarniasz prowadzenie w CT... z resztą ta aktywność Jestem na NIE (przynajmniej na razie) Edytowane 8 Lutego 2019 przez SK4N3R 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 (edytowane) Jestem na nie, często łamałeś regulamin, o ile nadal tego nie robisz. EDIT. Robiles to troche czasu temu, a mam nadzieje, ze sie poprawiles. Na tak, jak dla mnie on i piesel okres probny mozna sprobowac. Edytowane 9 Lutego 2019 przez raveN edit 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Tak EDIT. Zmieniam zdanie na NIE Nie sprawdzałem aktywności. 1 Łącze dwa posty w jeden. Przez raven, 9 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brogiospoko Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Na nie -aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieseł Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Na nie -popraw aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro- Opublikowano 8 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 3 godziny temu, SK4N3R napisał: Doświadczenie w adminowaniu: "miałem kiedyś admina na JB" godzinę temu "Ktoś mógłby podać linka do komend admina jb?" XDDD Miałem admina na jb, ale na innej serwerowni, gdzie wpisalem "komendy admina jb (serwerownia)" i już były, a tu tak wpisałem to nie miałem do tego praw, to poprosiłem kogoś czy mógłby mi podać legit stronke areny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H3AD Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Na tak +lubiany +daje fajki za free +dużo gra +inni też beda na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Wiadomo że na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu12338 Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
♥C1chyKinG™ Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Jestem na tak, -Krzychu +Drk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro- Opublikowano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 aktualne konto na gt https://www.gametracker.com/player/א Legendary drk -iwnl- א/137.74.7.15:30050/ tamte nie aktualne, ale wstawiam to tu żeby nie było że mam mało przegrane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 9 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Napisz do dowolnego Major Admina* lub Opiekuna Serwera* na Pw, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do dowolnego Właściciela Sieci. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi