kaYzer Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Nick: KrejzoleQ Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Prawie zawsze jak jestem na serwerze jest sytuacja wyzywających się dzieciaków lecz po zgłoszeniu ich i czekaniu 15 minut na wbicie admina oni po jego wbiciu juz są cicho a admin mówi że nic nie widział i nie słyszał Doświadczenie w adminowaniu: Jeszcze nie miałem ale zawsze może być pierwszy raz Jak długo gram w CS:GO?: 3 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Różnie często 9-15 , 20-23 Link GT: https://www.gametracker.com/player/[EkHiS] KrejzoleQヅ/137.74.7.15:30050/ , https://www.gametracker.com/player/[MICZU] KrejzoleQ https://www.gametracker.com/player/KrejzoleQ/137.74.7.15:30050/ヅ/137.74.7.15:30050/ , Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/KrejzoleQYT/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 tak +ogarnia +nie krzyczy jak 3/4 osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 (edytowane) na tak +ogarnięty -doświadczenie sm 5/10 nie mając żadnego doświadczenia???????? XDDD Edytowane 30 Maja 2020 przez mNk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 +wiek +aktywność -kłamiesz co do sm, bo jak możesz mieć sm na poziomie 5/10 nie posiadając żadnego doświadczenia Proponuje okres próbny Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 +Jesteś git mordka -Będzie ci trudno na tym jb bez doświadczenia ale zawsze możesz się poduczyć teraz od innych adminów +wiek +aktywność +sm +mało adminów Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Na nie -w paru skargach twoje zachowanie nie powalało -doświadczenie +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Na tak +wiek +aktywność +sm +na jb zawsze przyda się admin -doświadczenie (jak będzie to twój 1 admin, będziesz miał ciężko) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 -wiem, że na pewno nie masz sm 5/10 -zachowanie Jak poprawisz zachowanie to może zmienię zdanie jak na razie na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Powiem tak Krejzoleq ogarnia Sm 5/10 przy zerowym doświadczeniu +/-aktywność +kultura Dla mnie za krotko na jb i forum Ale mój głos jest NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Krejzoleq.... Na nie -1 raz to nie na jb tylko na innym serwerze.... - kłamiesz z sm na 100% -jeszcze moim zdaniem za krótko jesteś na Arenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 -kłamiesz z sb Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 (edytowane) Nie Tak btw dlaczego ci którzy nie grają na jb piszą że ma dobre zachowanie itp? Zachowanie - Toxic - Prowokator- Wczoraj o 1 gadałeś że nic nie umiesz z SM więc beka trochę Edytowane 31 Maja 2020 przez Dawzombie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 9 godzin temu, mNk napisał: sm 5/10 nie mając żadnego doświadczenia???????? XDDD *internet* Na nie Toxic Nieogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Na tak +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yohny Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 -doświadczenie (na jb trzeba być bardzo uważnym, pilnować każdego freekilla, być bardzo uważnym) na jailbreaku nie ma tylko wyzywania i nie jest to główne zadanie admina +sm (jeśli faktycznie jest ono na tym poziomie, choć wątpię jak to twój pierwszy raz z adminem) - komend się nauczysz, sytuacji w których trzeba ich użyć już nie tak łatwo +wiek +aktywność +mutacja, ale na okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 14 godzin temu, mondej napisał: - kłamiesz z sm na 100% a to niby czemu, jest internet? na tak +ogarnia +mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bula408 Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 tak ogarniety mily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaYzer Opublikowano 31 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 14 godzin temu, Dawzombie napisał: Nie Tak btw dlaczego ci którzy nie grają na jb piszą że ma dobre zachowanie itp? Zachowanie - Toxic - Prowokator- Wczoraj o 1 gadałeś że nic nie umiesz z SM więc beka trochę Fajnie że byłem o 1 Mała pomyłka zaszła sm jednak 3/10 jak coś to sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 (edytowane) +Wiek +Aktywność +/- Kultura Jestem na tak Edytowane 1 Czerwca 2020 przez Ciosek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Tak +/- sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 5/10 Umiem posługiwać się komendami sm_rcon równie zręcznie co komendami sourcemod +SM xD +wiek Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenrau Opublikowano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 (edytowane) -Doświadczenie +Sm -Nie ogarniasz jeszcze w pełni ct -Toxic Edytowane 2 Czerwca 2020 przez Kedaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenovskypl Opublikowano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 + sm ( ͡o ͜ʖ ͡o) - tak średnio ogarniasz ct ( ͡o ͜ʖ ͡o) + wcale nie jestes toxic ( ͡o ͜ʖ ͡o) Na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RupEczeK Opublikowano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 +wiek +aktywność +sm Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SN4JP3R Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 +wiek +sm +aktywność -doświadczenie Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi