Dakar Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Siema mam taki problem chciałbym jak najwięcej zyskać z otwierania skrzynek problem w tym że nie wiem którą stronę wybrać ktoś poradz z doświadczenia ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 (edytowane) g4skins, a najlepiej nie bawić się w to bo i tak nie wyjdziesz na plus Edytowane 29 Maja 2020 przez Ciosek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 29 Maja 2020 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Ja mam bardzo duże doświadczenie, osobiście korzystałem z csgo-skins.com, hellcase.vom, farmakina.com, skina.club i opencases.com . Będę szczery. Gdyby te strony chciały, mogły by dawać zawsze 10% zysku na każdej skrzyni. Niestety, nie chcą się one dzielić profitem, więc szczerze, z głębi serca i własnego doświadczenia polecam bitskins.com oraz dmarket.com. Są to strony cashoutowe, na którym możesz kupić skiny i kosy nawet 40% taniej, zazwyczaj jednak koło 30% taniej. Co to oznacza? 30% profitu przy każdym zakupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Na stronkach jest losowo raz wychodził np 200zl w tym a za kolejnym razem wyjdziesz 200zl na plus. Więc odradzam ci otwieranie skrzynek hehe ja np w cs ostatnio otworzyłem skrzynke i dropnalem rekawiczki. Wszystko zależy od szczęścia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Jeśli chcesz trafić kosę musisz kupić po 2 sztuki każdej skrzynki bez tych wyjątkowo drogich. Ja tak otwierałem i wydropiłem AWP Asiimov Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Na hellcase możesz coś zarobić na innych lepiej na to nie licz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi