Skocz do zawartości

[Odrzucone] Zmiana wymagań wiekowych

Udostępnij

mondej

Rekomendowane odpowiedzi

Propozycja to: Zmiana wymagań wiekowych 

Treść: Zmiana wymagań wiekowych UBT i ACT 

Moja propozycja to zmiana co do wymagań wiekowych UBT i ACT moim zdaniem od UBT zależy praktycznie wszystko czy gracz może się odzywać czy gracz może wchodzić na serwer itp. UBT musi dobrze interpretiwać wszystko musi też w odpowiedni sposób wymierzać kary za zachowanie innych nie to co ACT ACT zajmuję się rozpoznawaniem cziterów co nie jest takie trudne do Tego UBT musi być odpowiedzialne za swoje czyny i liczyć się z tym że mogliśmy kogoś potraktować nie właściwie oczywiście nie piszę że ACT też tak nie ma tylko moim zdaniem ACT jest mniej wymagają "pracą" niż UBT inaczej mówiąc proponuję by w UBT wymagane było 16 lat a w ACT 15

Znaczenia:

UBT - UnBanTeam 

ACT - AntiCheatTeam 

UBT główne ocenie demka z serwerów 4FUN gdzie wymagania na admina są od 15 lat i ocenia kto łamie regulamin, więc po co zwiększać wymagania wiekowe? 

Jeśli chodzi o ACT to jest to moim zdaniem bardziej wymagająca ranga, bo musisz brać pod uwagę wszystkie aspekty, czy grać kogoś słyszał itd.

Podsumowując, jak już zmieniać wymagania wiekowe to na te same ale moim zdaniem aktualnie jest dobrze i nie trzeba nic zmieniać.

:no:

O ku*wa, moja rozprawka z Polskiego. Lanie wody na kilkanaście zdań, żeby zakończyć to jednym najważniejszym podsumowaniem, na 3 będzie. Co do samej propki, estetyki brak, sensu również brak. Jak już to bym powiedział, że osoba z ACT powinna być starsza, ale to tylko w mojej opinii. Jak dla mnie, nawet jak ktoś ma 13 lat, ale jest świetnym kandydatem, to raczej tego nie odrzucą, chyba, że Paweł będzie miał zły humor :kappa:. Rozumiem, że piszesz tą propkę, aby złożyć podanie na ACT, ale muszę cię zasmucić, z twoją opinią na Arenie, raczej tej rangi nie dostaniesz xD.

Co do samej propki, na nie. :no:

PS. Fajna legenda :kappa:, tylko, że za bardzo się wszystko zlewa xD.

Edytowane przez Matysiak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności