mondej Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Propozycja to: Zmiana wymagań wiekowych Treść: Zmiana wymagań wiekowych UBT i ACT Moja propozycja to zmiana co do wymagań wiekowych UBT i ACT moim zdaniem od UBT zależy praktycznie wszystko czy gracz może się odzywać czy gracz może wchodzić na serwer itp. UBT musi dobrze interpretiwać wszystko musi też w odpowiedni sposób wymierzać kary za zachowanie innych nie to co ACT ACT zajmuję się rozpoznawaniem cziterów co nie jest takie trudne do Tego UBT musi być odpowiedzialne za swoje czyny i liczyć się z tym że mogliśmy kogoś potraktować nie właściwie oczywiście nie piszę że ACT też tak nie ma tylko moim zdaniem ACT jest mniej wymagają "pracą" niż UBT inaczej mówiąc proponuję by w UBT wymagane było 16 lat a w ACT 15 Znaczenia: UBT - UnBanTeam ACT - AntiCheatTeam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Myślisz że 1 rok da jakąś różnicę, raczej nie. Jeśli człowiek jest ogarnięty i zna postawy nawet 14 latek nada się zależy od człowieka ta propozycja jest bez sensu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 UBT główne ocenie demka z serwerów 4FUN gdzie wymagania na admina są od 15 lat i ocenia kto łamie regulamin, więc po co zwiększać wymagania wiekowe? Jeśli chodzi o ACT to jest to moim zdaniem bardziej wymagająca ranga, bo musisz brać pod uwagę wszystkie aspekty, czy grać kogoś słyszał itd. Podsumowując, jak już zmieniać wymagania wiekowe to na te same ale moim zdaniem aktualnie jest dobrze i nie trzeba nic zmieniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 (edytowane) O ku*wa, moja rozprawka z Polskiego. Lanie wody na kilkanaście zdań, żeby zakończyć to jednym najważniejszym podsumowaniem, na 3 będzie. Co do samej propki, estetyki brak, sensu również brak. Jak już to bym powiedział, że osoba z ACT powinna być starsza, ale to tylko w mojej opinii. Jak dla mnie, nawet jak ktoś ma 13 lat, ale jest świetnym kandydatem, to raczej tego nie odrzucą, chyba, że Paweł będzie miał zły humor . Rozumiem, że piszesz tą propkę, aby złożyć podanie na ACT, ale muszę cię zasmucić, z twoją opinią na Arenie, raczej tej rangi nie dostaniesz xD. Co do samej propki, na nie. PS. Fajna legenda , tylko, że za bardzo się wszystko zlewa xD. Edytowane 29 Maja 2020 przez Matysiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 @ Matysiakbądźmy zdziwieni jak Admina na JB dostanie i w sumie nie ma slotów przeze mnie essa. Tak co do Propozycji to tragedia i jest totalnie bezsensu jeśli mam być szczery NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Nie, choćbyś miał 17 to i tak się nie dostaniesz, jak ktoś ogarnięty a nie spełni wymagań wiekowych to można zrobić wyjątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Nie Benio dodał nowy punkt w dziale ACT także no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 na prośbę autora Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi