Cypek Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Nick: Cypuś Nick admina:frosztij Długość bana: 1 miesiąc Data i godzina: 29.05.2020 godzina 11:47 Serwer: Jailbreak Powód: bana: brak jakiejkolwiek poprawy po tak długich mutach. Mapa: jb_mountaincraft_v6 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 (edytowane) Jesteś recydywą twoje zachowanie poprawiło się tylko trochę gdy są admini, gdy ich nie ma jest jak kiedyś tnz robisz syf obrażasz prowokujesz i nadużywasz. Ban został skonsultowany z @ xBoniowięc jak dla mnie @ Moderatorodwołanie odrzucone @KCMnic do ciebie nie mam, ale ostrzegałem cię ostatnim razem 💁♂️ Edytowane 29 Maja 2020 przez frosztj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Odrzucam to z bomby wiem jak jest twoje zachowanie brak UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi