WhiteBlue Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Cześć. Nie znalazłem odpowiedniego działu do zgłoszenia błędu, więc zgłaszam tutaj. Propozycja to: Usunięcie trybu "Wyścig Zbrojen" Treść: Po uruchomieniu owego trybu serwer zaczyna wariować. Tryb trwa w nieskończoność do końca mapy i koliduje z round sound'em. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 (edytowane) W trybie "wyścig zbrojeń" chodzi o to że masz zabijać ludzi aby dostawać nowe bronie, wygrywa się go poprzez zabicie ze "złotego noża" na twoim filmie widać to że strzelasz jeszcze z broni więc nie możesz wygrać, co do rs to zapewne bugują się ponieważ gdy zabijasz przeciwnika runda powinna się skończyć ponieważ zostaje 1 osoba. Jestem na nie, normalnie tryb działa. Edytowane 29 Maja 2020 przez chakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 po co usuwać jeśli można to naprawić? Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlue Opublikowano 29 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 (edytowane) 19 godzin temu, chakra napisał: W trybie "wyścig zbrojeń" chodzi o to że masz zabijać ludzi aby dostawać nowe bronie, wygrywa się go poprzez zabicie ze "złotego noża" na twoim filmie widać to że strzelasz jeszcze z broni więc nie możesz wygrać, co do rs to zapewne bugują się ponieważ gdy zabijasz przeciwnika runda powinna się skończyć ponieważ zostaje 1 osoba. Jestem na nie, normalnie tryb działa. Ja wiem na czym polega wyścig zbrojen Chodzi mi o to że po zakończeniu tego trybu (zabicie ze złotego noża przeciwnika) ponownie się on włącza. 19 godzin temu, mNk napisał: po co usuwać jeśli można to naprawić? Na nie Po to żeby nikt nie nabijał sobie "fajek"? 19 godzin temu, mNk napisał: po co usuwać jeśli można to naprawić? Na nie Literówka. Teraz przeczytałem dokładnie, chodziło mi o wyłączenie a nie usunięcie 😜 Edytowane 29 Maja 2020 przez WhiteBlue 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 ostatnio zabawa działa prawidłowo, przynajmniej w tej części opisanej przez Ciebie. jeżeli bug pojawi się ponownie, zgłoś problem jeszcze raz. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi