Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Błąd z trybem "Wyścig Zbrojen"

Udostępnij

WhiteBlue

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. Nie znalazłem odpowiedniego działu do zgłoszenia błędu, więc zgłaszam tutaj.

Propozycja to: Usunięcie trybu "Wyścig Zbrojen"
Treść: Po uruchomieniu owego trybu serwer zaczyna wariować. Tryb trwa w nieskończoność do końca mapy i koliduje z round sound'em.

W trybie "wyścig zbrojeń" chodzi o to że masz zabijać ludzi aby dostawać nowe bronie, wygrywa się go poprzez zabicie ze "złotego noża" na twoim filmie widać to że strzelasz jeszcze z broni więc nie możesz wygrać,
co do rs to zapewne bugują się ponieważ gdy zabijasz przeciwnika runda powinna się skończyć ponieważ zostaje 1 osoba. Jestem na nie, normalnie tryb działa.

Edytowane przez chakra

19 godzin temu, chakra napisał:

W trybie "wyścig zbrojeń" chodzi o to że masz zabijać ludzi aby dostawać nowe bronie, wygrywa się go poprzez zabicie ze "złotego noża" na twoim filmie widać to że strzelasz jeszcze z broni więc nie możesz wygrać,
co do rs to zapewne bugują się ponieważ gdy zabijasz przeciwnika runda powinna się skończyć ponieważ zostaje 1 osoba. Jestem na nie, normalnie tryb działa.

Ja wiem na czym polega wyścig zbrojen :) Chodzi mi o to że po zakończeniu tego trybu (zabicie ze złotego noża przeciwnika) ponownie się on włącza.

19 godzin temu, mNk napisał:

po co usuwać jeśli można to naprawić? Na nie 

Po to żeby nikt nie nabijał sobie "fajek"?

19 godzin temu, mNk napisał:

po co usuwać jeśli można to naprawić? Na nie 

Literówka. Teraz przeczytałem dokładnie, chodziło mi o wyłączenie a nie usunięcie 😜

Edytowane przez WhiteBlue
  • Haha! 1

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności