Skocz do zawartości

[Odrzucone] Drobne udogodnienia dla administracji w amxbans/smbans

Udostępnij

PiKe

Rekomendowane odpowiedzi

Propozycja to: dodanie nowej rzeczy

Treść: Opiszę to na podstawie amxbansa, przykładowo mam do dodania bana za jakąś skargę, przypadkiem źle kliknąłem i dodałem bana z powodem "czitujesz" który wybiera nam automatycznie. Mam możliwość poprawy swojego błędu poprzez kliknięcie ikonki informacji o banie (jpg poniżej)

image.png

oraz dalej w prawym dolnym rogu ikony, która przekieruje nas do panelu edycji.

W panelu edycji wisi opcja "zbanuj" jeżeli ban minął -> image.png

lub "odbanuj" jeżeli ban jest nadal aktywny -> image.png

No i to jest w porządku jeżeli chcemy się poprawić ale ja wychodzę z propozycją dodania opcji całkowitego ukrycia danego bana na liście. Moglibyśmy to zrobić zaznaczeniem "ptaszka" przy opcji "ukryj" oraz zapisania zmian, widzę to mniej więcej tak -> image.png

Spytacie co to zmieni? Zapewne niewiele ale czasami zdarzają się sytuacje losowe i w smbans lub amxbans pojawi się jakieś prywatne ip, reklama, szkodliwe linki, obraza, dane personalne lub ktoś zrobi solidny odstrzał na serwerze po wejściu na czyjeś konto z przywilejami administratora. Uważam, że jest to czysto estetyczna zmiana ale dzięki temu będzie można uniknąć pewnych krzywych sytuacji.

Nie każdy będzie miał do tego dostęp dlatego propozycja dotyczy tylko garstki osób, które raczej będą wiedziały co warto ukryć przed światem :FeelsOkayMan:

Co do smbansa to nie mam tam niestety dostępu a najzwyczajniej nie chce mi się wypisywać po ludziach żeby mi screeny robili, schemat ten sam, miejsce dowolne, zaszalejcie :kappa:

@ Właściciel Sieci

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności