PiKe Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Propozycja to: dodanie nowej rzeczy Treść: Opiszę to na podstawie amxbansa, przykładowo mam do dodania bana za jakąś skargę, przypadkiem źle kliknąłem i dodałem bana z powodem "czitujesz" który wybiera nam automatycznie. Mam możliwość poprawy swojego błędu poprzez kliknięcie ikonki informacji o banie (jpg poniżej) oraz dalej w prawym dolnym rogu ikony, która przekieruje nas do panelu edycji. W panelu edycji wisi opcja "zbanuj" jeżeli ban minął -> lub "odbanuj" jeżeli ban jest nadal aktywny -> No i to jest w porządku jeżeli chcemy się poprawić ale ja wychodzę z propozycją dodania opcji całkowitego ukrycia danego bana na liście. Moglibyśmy to zrobić zaznaczeniem "ptaszka" przy opcji "ukryj" oraz zapisania zmian, widzę to mniej więcej tak -> Spytacie co to zmieni? Zapewne niewiele ale czasami zdarzają się sytuacje losowe i w smbans lub amxbans pojawi się jakieś prywatne ip, reklama, szkodliwe linki, obraza, dane personalne lub ktoś zrobi solidny odstrzał na serwerze po wejściu na czyjeś konto z przywilejami administratora. Uważam, że jest to czysto estetyczna zmiana ale dzięki temu będzie można uniknąć pewnych krzywych sytuacji. Nie każdy będzie miał do tego dostęp dlatego propozycja dotyczy tylko garstki osób, które raczej będą wiedziały co warto ukryć przed światem Co do smbansa to nie mam tam niestety dostępu a najzwyczajniej nie chce mi się wypisywać po ludziach żeby mi screeny robili, schemat ten sam, miejsce dowolne, zaszalejcie @ Właściciel Sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Jestem na jes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 17 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Możesz też nacisnąć kosz. Wtedy ukrywa się na amen. Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi