szefxkacp Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/xkacpersky1337/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/RoyaLL_/ Nick oskarżonego: @ RoyaLL Opis sytuacji: gracz o nicku kłoczek zaczyna mnie prowokować po czym ja zgłaszam to na /call admin wogóle nie reaguje po minucie jak admin nie zareagował a kłoczek cały czas mnie prowokował napisalem mu "sklej już kloczek 2hedzie" po chwili royal napisał co się dzieje na tym chacie i dostałem gaga na 60 min za prowokacje. Rozumiem gag był słuszny, lecz powinien też być nadany gag dla kłoczka niestety nie został on nadany myśle że osoba taka jak royall nie powinna miec admina na jb Serwer: jb Dowody: ss to co pisał kłoczek zaczelo sie po zmianie wardena + demko z mapy ba jail rebalion fix godzina 10:50@ UnBan Team@ BeeMay 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Musisz zrozumieć, że Admin to nie maszyna To, że jestem na serwerze nie oznacza to tego, że jestem ciągle przy komputerze... Dałem tobie gaga na 60 minut za obrazę po czym napisałeś, że Kłoczek Cie prowokował - powiedziałem coś typu "zaraz sprawdzę konsole" Działo się coś na serwerze więc to ominąłem za co muszę Cie przeprosić Ostatecznie dałem Kłoczkowi gag'a na 60 minut za prowokacje. Chyba do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zer00 Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Admin na moje słowa że na serwerze jest strasznie słaba atmosfera odpowiedział to idź grać na innym(czy coś w tym stylu ).Mysle że nie jest to dobre zachowanie admina. 1 8. Zakaz wypowiadania się w skargach na forum, jeśli nie ma się nic ważnego do przekazania w sprawie - rozumie się przez to zakaz potwierdzania skarg przez osoby trzecie, lub pisania czegoś, co jest zapisane na demku 8.1. Osoba trzecia może wypowiadać się w skardze, jeżeli ma dowody inne, niż te wskazane przez powoda.// SPAM Przez SK4N3R, 17 Maja 2020, edytowane 17 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 17 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 nie do zamknięcia ponieważ gaga dałeś tylko dlatego żeby uniknąć dengu bo wiesz że skarge by przyjeli i adminka byś już nie miał to nie pierwszy raz kiedy faworyzujesz graczy lecz pierwszy raz gdy ktoś napisał skarge według mnie nie zasługujesz na admina z taką postawą jaką pokazujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulson Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Wypowiem się jako osoba zamieszana w całą akcję. Screen wyjety z kontekstu... Mianowicie gracz o imieniu Kacper ma wadę wymowy na tyle dużą, że ciężko go zrozumieć w niektórych sytuacjach. Admin powinien reagować na taka sytacje. Niestety takiej reakcji nie było więc zbulersowany zareagowałem przeklenstwami po czym dostałem mute na 6h. A kolega wyżej po prostu napisał co o tym myśli. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 @ zer0 Jakiej odpowiedzi z mojej strony oczekiwałeś po tekście "na serwerze jest strasznie słaba atmosera" ? lul Jesteś osobą która strasznie irytuje graczy jak i adminów. Nie dam mute dla graczy za atmosferę jaka panuje na serwerze XDD @kacper Wypowiedziałem się w skardze bo muszę, a dałem mu gag'a bo miałeś akurat rację na serwerze. Nie dlatego, że dostałbym degrada hah Dodam jeszcze, że nie ładnie się zachowujesz wstawiając screena "royalidiota.png" H@H@H@ @Bulson Zawsze kiedy wchodzę na serwer wyzywasz / prowokujesz. Dałem Ci tego mute, po czym napisałeś "za co ?" to Ci odpowiedziałem, że nie jest to twój pierwszy mute, ciągle krzyczysz / wyzywasz. A co do wady wymowy Kacpra to nie mogę nic z tym zrobić. Gada jak gada i tyle każdy jest w stanie jego zrozumieć tylko tobie to przeszkadza.. // Niech moderatorzy połączą moje 2 posty w 1. Zero wypowiedzi już ode mnie w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulson Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Twoje zdanie jest sprzeczne z rzeczywistością, ponieważ nikogo nie obraziłem, A to, że sobie przeklinam to nic w tym złego, ponieważ jestem dorosły i mogę to robić. A Ty jako admin powinieneś zareagować na to, że jednak są osoby, które mogą go nie rozumieć, bo jak widać po screenie to nie tylko ja go nie rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 24 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Admin nie posiada już uprawnień na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 24 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi