Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga JB

Udostępnij

Cyra

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198978167971/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/0195235

Nick oskarżonego: Nać**ny Lisek
Opis sytuacji: Wbijam sb na server godzina 00:36 cos takiego goscu mało co galy nie zrobi za wardena, po czym dostaje wardena i robi bardzo kreatywne prowadzenie ,,ostatnia i pierwsza reakcja " zostają dwie osoby gościu robi katyn po czym stwierdza ze tylko po to chciał wardena dla fajek dziekuje proszę o ct bana <3
Serwer: JB
Dowody: Longstreet godz. 00.36 jakos tak się zaczynalo

Po co nam takie osoby w ct

brak kreatynego prowadzenia ,

dostanie wardena zeby tylko nabic fajki 

brak wykonania zyczenia 

wchodzi na 2 rundy zeby zrobic katyn i ostatnia reakcje

prowokacja wiezniow 

wydawanie niezrozumialych komunikatow polecen (szybko i niewyraznie ) 

• Lubię to! 1
8. Zakaz wypowiadania się w skargach na forum, jeśli nie ma się nic ważnego do przekazania w sprawie - rozumie się przez to zakaz potwierdzania skarg przez osoby trzecie, lub pisania czegoś, co jest zapisane na demku 8.1. Osoba trzecia może wypowiadać się w skardze, jeżeli ma dowody inne, niż te wskazane przez powoda.

Przez SK4N3R,

Panie moderatorze ja chcę tylko pomóc dla UBT ponieważ ostatnio chyba żaden z nich nie ma czasu więc proszę nie dawać ostrzeżenia. Nie będę wydawał kar ponieważ nie ja jestem od tego.

1. Runda nic się nie dzieje było dosyć kreatywne prowadzenie nikt się nie wyzywał.

2. Runda prowadzi Cyra nikt się nie wyzywa. Polecenia wszystkie były w celach jak i przed celami nie było to kreatywne.

3. Runda prowadzi oskarżony. Warden kazał zrobić szereg na markerze rozpoczął zabawę w pierwszą jak i ostatnią reakcje na zabijanie z około 12 osób podczas tej zabawy zrobił 2. Gdy były 2 osoby zrobił katyń zginęły te 2 osoby. Nikt nie miał życzenia ponieważ ostatnia osoba podczas katynia powiedziała "tak".

Moim zdaniem powinien dostać ctbana za niekreatywne prowadzenie ale jak wspomniałem nie ja wyznaczam kary. 

Bałagane nie był zbyt kulturalny "spaliłem go jak żyda" takie teksty powinny być również karane mutem. <<<<< 13 minuta demka.

Edytowane przez mNk
  • Haha! 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności