janczikooo Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Nick:JAJAMIOMATE Nick admina: rutek Długość bana: Pernamenty Data i godzina: 2020-05-15 16:44 Serwer: Retake 3 Powód bana: Czitujesz Mapa: Inferno Sam jestem Adminem Retake 1 więc po co miałbym cheatować, Mam dużo ludzi którzy mogą potwierdzić ze gram czysto, Admin ktory jeszcze nwm czy ma doświadczenie w byciu adminem zamiast sprawdzic ze "czituje" to odrazu dał bana bo gracz poprosił zamiast isc na specta i zobaczyc wielkie xD dlatego Admina ale zobaczymy jak sie sprawa potoczy jak grałem czysto wiec no Pozdrawiam 1 nazywaj tematy zgodnie z ich treścią //poprawiam Przez NiceOne, 15 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Podpowiadanie osobom w przeciwnym zespole - Ban od 30 minut do 3 dni (w przypadku podejrzeń o wspomagacze - Ban na zawsze) @ AntiCheat Team polecam obejrzenie demka z mirage poprzedzającego inferno. Wystarczy obejrzeć kilka pierwszych rund. Nie wiem skąd miałeś info i mnie to nie interesuje zbytnio, w takim razie jak to jest w regulaminie w przypadku podejrzeń o wspomagacze- ban na zawsze. Jak dla mnie ban słuszny i dodatkowo admin powinien zostać zdegradowany ze stanowiska. 1 1 3. Admin ma obowiązek mieć dowód(screenshot lub demo) na bana, który trwa dłużej niż 1 godzina. 3.1. Jeżeli gracz odwoła się od takiego bana, to admin ma obowiązek przedstawić dowody w ciągu 24h. Przez SK4N3R, 15 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janczikooo Opublikowano 15 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Podpowiadałem fejkowym infem tak aby mysleli ze mam haxy a tak to nie mam wspomagaczy po 2 mam słuchawki za 1000 zł wiec słysze bardzo dobrze jak ktos nie uzywa shift Pozdrawiam! 2 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Biorąc dosłownie twoje wypowiedzi typu "pozdrów 300 osób na chacie" itd., oraz zaskakująco poprawne info na początku mirage( być może przypadek, nie wnikam) myślę że miałem prawo pomyśleć że używasz wspomagaczy. 1 SPAM, gdyby każdy tak prosił o usuwanie postów to nie było by w ogóle ostrzeżeń na forum. Pozostało Ci 6h na rozpisanie dema a zbędne komentarze możesz równie dobrze pisać na cb albo pw Przez NiceOne, 16 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 @ RuteKrozpisz demko! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Proszę bardzo 0:33 - kuchnia i short 0:56 - kuchnia jeden na daleko i pałac 1:24 - jeden kuchnia na daleko? , short (wiadome) i apsy? 2:06 - kuchnia, za sidem już 3:24 - ct, przed kuchnią? 6:39 - ct dwóch dojeżdża? 6:45 - wyzywki z haliną 7:27 - bo lubie czitować, bo ja trolluje , ogólne nie przykładne zachowanie na admina 8:43 - pozdrów teraz 300 osób na czacie, nie streamuje na yt Podsumowując gracz prawdopodobnie jako takich wspomagaczy nie posiada, info najczęściej było poprawne ( być może zgadywał, ale wygląda bardzo wiarygodnie). Jednakże uważam, że miałem podstawy do zbanowania gracza. Czy takie trollowanie jest godne admina? Nieważne na jakim serwerze grał, ważne że to jest dalej ta sama sieć i powinien sobie odpuścić jako admin. Takie rzeczy niech sobie zostawi gdzie indziej. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 (edytowane) Zmieniam bana z perma na bana na 3dni za swoje skandaliczne zachowanie, reprezentowanie sieci na innych serwerach, prowokacje, przeszkadzanie w rozgrywce czyt. fake info, oraz najpewniej info. Admina zostawiam rangą wyższym. Edytowane 16 Maja 2020 przez ravii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janczikooo Opublikowano 16 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 (edytowane) Nie rozumiem was troche jakie zachowanie? Gdzie ja tam zwyzywałem tego młodego?? Gdzie ja prowokowałem? Gdzie ja przeszkadzałem w rozgrywce? Nwm wbiłem sobie na server grałem podawałem info? A po 2 nie troillowałem miałem 20 killi i 2 dedy wiec gdzie masz tutaj rutek trolowanie? A co do tego młodego gracza o nicku halina ja go nie zwyzywałem żadnymi tekstami typu "Ty chuju" "kurwo" tylko młody albo dzieciaczku. Edytowane 16 Maja 2020 przez janczikooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Nie rozumiesz swojego zachowania? Tak zwyzywałeś go i prowokowałeś go cały czas. Słowami naucz się grać bo nie potrafisz grać i jak to powiedziałeś "jesteś tragiczny" Dając fake info. Dawałeś fake info więc jest to przeszkadzanie. Nawet jeśli to jest to obraza. To że jest młodszy oznacza to że jest gorszy? Nie. Jako administrator powinieneś być przykładek nawet gdzie masz tą rangę na RT #1 a jesteś na RT #3 . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janczikooo Opublikowano 16 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Spytaj sie tego młodego gracza czy mu to przeszkadzało po 2 na RT 1 nie było graczy. Aha widzę że u was nie wolno mówic czasem fake info bo ktos moze sie pomylić widze ze ty jako PRO ZAWODNIK Dajesz zawsze 100% dobrego infa i nie prowokujesz fake infem WIelkie Xd troche ale no cóż. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Ban za podpowiadanie od dnia do tygodnia. 3 dni są ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi