ferN_ Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) : https://steamcommunity.com/profiles/76561198318531066/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) : https://steamcommunity.com/id/mnktokozak/ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) : `mnK ArenaSkilla.pl Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) : Napisalem zaledwie 4 wiadomosci a pozniej dostalem gaga XD sytuacja 2 : powiedzialem max 2 zdania i dostalem mute na dzień hahahaa Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) : Jailbreak Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV) : godzina 17:50 mapa jb_tropico 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 (edytowane) 1. Prowokowałeś mnie całą mapę +++ mute na 24h bo twoje sb brudne jest 2. Mam ss co pisałeś, też ciągle pisałeś zbędne rzeczy 3. Nie chce mi się odpowiadać na twoje skargi 4. Proszę dajcie mu wreszcie tego warna bo irytuje dzieciak... 5. Na demku będzie jak mnie prowokujesz więc przestań składać głupie skargi Powód można zaliczyć również jako kulture Edytowane 14 Maja 2020 przez mNk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferN_ Opublikowano 14 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Dokładnie tak wklejasz to co mi sie podoba masz racje, napisałem 3 max 4 wiadomosci i dostalem gaga za " spam " XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi