T0M3K Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/T0M3K_AS/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198935369871 Nick oskarżonego: @ alanowskyv1 Opis sytuacji: Kampienie,prowokowanie ze strony admina. Serwer: Drv2 Dowody: Mapa po deathrun_dojo odnośnie kampienia (około 20:30), prowokacje na tej samej mapie oraz mapie deathrun_darkwoods (20:45 jakoś (6-8 runda) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alanowskyv1 Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 (edytowane) Tak było odnosnie prowokacji z twojej strony mozesz uznac to jako prowokacje ale ja niezbyt Edytowane 10 Maja 2020 przez alanowskyv1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 (edytowane) A więc tak przewinienia mapa dojo(czat głosowy) 01:33 rdr w odpowiedzi do Pan pika na to że się popisuje "twoja matka się wczoraj przede mną popisywała, ci powiem szału nie było" 01:40 Pan pika "po co ku.rwa po matce" , po chwili pika mówi "wiem że jej nie masz" 01:50 Pan pika "ja wiem że ty dwóch ojców masz" To wszystko z mapy dojo alanovski wszedł na ekran końcowy mapy Mapa darkwods rundy 6-8 tak jak było podane w skardze Na czacie głosowym żadnych prowokacji nie było. Do czatu tekstowego nie mam dostępu więc nie wiem czy były tam prowokacje, co do kampienia nie widziałem bo zamiast modeli miałem errory, ale alanovsky się przyznał więc.. Koniec 8 rundy alanovsky wychodzi. Kary Rdr mute 180 obraza rodziny, jest to gracz który często takich przewinień dokonuje Pan pika mute 90 obraza rodziny, brak kultury. Można prosić o logi wiadomości alnaovskiego mapa darkowods data 10.05.2020 godzina 20:40 rundy 1-8 w celu zobaczenia czy były tam prowokacji @ Avgariat @ xBonio Mapa Simpsons Jeśli chodzi o kampienie było to w 17:10 Czat głosowy: 02:42 alanovsky do mondeja "przestań lizać dupe Tomkowi żeby degrada nie dostać" 06:52 alanovsky w odpowiedzi na to że Tomek nie ma majora "jak ty nawet na forum nie potrafisz wejść" 13:40 Tomek coś gada na temat tego że kredyty a alanosvki na to "od naiwnych dzieci" 17:40 Alanovsky "bo to pisz skargę" 18:05 Alanovsky w odpowiedzi na pytanie mondeja czy go admin nie interesuje "nie, nie obchodzi mnie to że ty lizesz każdemu dupe żeby mieć kontakty" To na tyle z tej mapy Ponownie proszę @ xBonio lub @ Avgariat o logi wiadomości alanovskiego z czatu mapa Simpsons godz 20:18 10.05.2020 wszystkie rundy @ NiceOnezłączysz? Edytowane 13 Maja 2020 przez frosztj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Skarga była dość dawno i większych przewinień @ alanowskyv1nie licząc tych prowokacji nie było. Jest to jego pierwsze przewinienie odkąd jest adminem. Admin otrzymuje ostrzeżenie i mam nadzieję, że taka sytuacja się więcej nie powtórzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi