Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga jb

Udostępnij

Drix

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)https://steamcommunity.com/id/Amelkamaci/

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)https://steamcommunity.com/id/WisniaaBakajoko

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Wiesieneczka 
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Osoba Wiesieneczka przeszkadza w prowadzeniu, naśmiewa się z wady wymowy Kacpra, i gada ciągle FK FK gdy takiego FK nie było.  Spam na chacie pisząc "XDDD" coś takiego, Nadużywa mikrofon, wyzywa osób którzy nie mają mutacji. I to nie jest pierwsza sytuacja które on sie naśmiewa z Kacpra  bo ma wadę wymowy
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) jb
Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV) jb_obama_v2 cała mapa  

• Lubię to! 1
wyrównuję do lewej bo papka była

Przez PiKe,

Myślę że nie byłoby wszystkich obraz ale prowadzenie które robią zasługuje na takie coś. Proponuje od razu sprawdzić całe demko i obejrzeć szczególnie runde gdzie pierwsza zabawa którą prowadził kacper jest "szybkie paluszki" słowem do napisania jest ArenaSkilla nie pamiętam dokładnie kto to był ale ktoś z tsa który siedzi z kacprem czyli Drix lub Hobbit wpisują owe słowo w 0,01s :) (gra na info). 

Dzieci chcą zawłądnąć nad serwerem <smutna żabka>

A no i mapę przed jb_obama_v2 tam możecie usłyszeć najlepsze teksty gracza hobbit :)

Edytowane przez kloczek
  • Lubię to! 1
  • Smutne. 1

Po pierwsze wyzywałem kacpra owszem tu przyznam rację i to nie z powodu jego wady tylko, że robił fk podczas totalnego bezruchu wmawiając innym, że ruszałem myszką.

A po drugie to nie przeszkadzałem w prowadzeniu tylko odzywałem się gdy warden miał przerwy w wydawaniu poleceń więc nie wiem skąd bierzesz takie bzdury i nie obchodzi mnie to szczerze bo nie ładnie tak kłamać na oczach całego serwera.

Jeszcze chciałem sie przyznać pare wyzwisk w kierunku hobbita poleciało jak i w kacpra ale w kierunku kacpra nie poleciały żadne wyzwiska dotyczących jego wady wymowy także zachowaj dla siebie te kłamstwa.

Dowodami które mnie usprawiedliwiają są pokazane na GOTV i demkach. 

Pozdrowienia

Kopia Wisieneczka.png

hobbit.png

Edytowane przez Wisieneczka
  • Smutne. 3

5 minut temu, Wisieneczka napisał:

Po pierwsze to nie wyzywałem Kacpra tylko się naśmiewałem i to nie z powodu jego wady tylko, że robił fk podczas totalnego bezruchu wmawiając innym, że ruszałem myszką.

A po drugie to nie przeszkadzałem w prowadzeniu tylko odzywałem się gdy warden miał przerwy w wydawaniu poleceń więc nie wiem skąd bierzesz takie bzdury i nie obchodzi mnie to szczerze bo nie ładnie tak kłamać na oczach całego serwera.

Jeszcze chciałem sie przyznać pare wyzwisk w kierunku hobbita poleciało jak i w kacpra ale w kierunku kacpra nie poleciały żadne wyzwiska dotyczących jego wady wymowy także zachowaj dla siebie te kłamstwa.

Dowodami które mnie usprawiedliwiają są pokazane na GOTV i demkach. 

Pozdrowienia

Kopia Wisieneczka.png

hobbit.png

Nie kłamie to po pierwsze,  a nasmiewales się z kacpra czyli pewnie to w jakimś stopniu uraziło, wyzwales Kacpra i hobbita sam to podkresliles.  + nasmiewales się na następnej mapie lub tej na początku rundy z kluczkiem "ja nie wiem ty nasz bejtujesz bo mówisz bezluch czy bezruch" 

Edytowane przez Drix
Miss

6 minut temu, Drix napisał:

Nie kłamie to po pierwsze,  a nasmiewales się z kacpra czyli pewnie to w jakimś stopniu uraziło, wyzwales Kacpra i hobbita sam to podkresliles.  + nasmiewales się na następnej mapie lub tej na początku rundy z kluczkiem "ja nie wiem ty nasz bejtujesz bo mówisz bezluch czy bezruch" 

potwierdzam zaistniałą sytuację i myślę że to jest karygodne zachowanie.

15 minut temu, Wisieneczka napisał:

dobra po prostu zobaczysz, że nie obrażałem wady wymowy kacpra tylko obrażałem go z powodu jego karygodnego zachowania czyli specjalnego fk na mnie co runde :D

Nie wiem gubisz się, napisałem że się NAŚMIEWASZ nie WYZYWASZ z wady wymowy Kacpra, a te fk to nie były FK bo machales kamerką  "totalny bezruch "(kacper tak mówił) , ale wyzwales go z zachowania które było z jego strony dobre, czyli go zwyzywałes. 

Edytowane przez Drix

3 minuty temu, Wisieneczka napisał:

to demko zobacz ze nie machalem kamerką bo pisałem wtedy na sayu coś i tyle temat zamkniety 

A wyzywanie to to samo praktycznie co wyzywanie pozdro <3

Nie masz dowodów że pisałeś coś na say. A warden "kacper' jeśli cie zabił to na pewno za coś a jak zrobił to źle powinien dać Ci "freedaya". A kacper nie dał Ci takiej możliwości wiec zostałeś zabity za nie wykonywanie poleceń.

2 minuty temu, Kedaru napisał:

Nie masz dowodów że pisałeś coś na say. A warden "kacper' jeśli cie zabił to na pewno za coś a jak zrobił to źle powinien dać Ci "freedaya". A kacper nie dał Ci takiej możliwości wiec zostałeś zabity za nie wykonywanie poleceń.

nie masz pewnosci to prosze siedź cicho i sie nie odzywaj jak nie masz zdania bo nie widziales calego zajścia

Wisieneczka - przeszkadzanie w prowadzeniu, nadużywanie, obraza, liczne prowokacje (na voice/text chat) - Silence 600 minut do nadania 
Hobbit - przeszkadzanie w prowadzeniu, nadużywanie, obraza (na voice/text chat) - Patrząc na jego SB i że aktualnie posiada muta/gaga na 18h przedłużam do 24h
Kłoczek - nadużywanie, prowokacja (na voice/text chat) - Mute 60 minut | Gag 120 minut do nadania 
Kacper - prowokacja (text chat) - gag 60 minut do nadania 
Muka - prowokacja (text chat) - gag 120 minut do nadania 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności