Drix Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)https://steamcommunity.com/id/Amelkamaci/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)https://steamcommunity.com/id/WisniaaBakajoko Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Wiesieneczka Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Osoba Wiesieneczka przeszkadza w prowadzeniu, naśmiewa się z wady wymowy Kacpra, i gada ciągle FK FK gdy takiego FK nie było. Spam na chacie pisząc "XDDD" coś takiego, Nadużywa mikrofon, wyzywa osób którzy nie mają mutacji. I to nie jest pierwsza sytuacja które on sie naśmiewa z Kacpra bo ma wadę wymowy Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) jb Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV) jb_obama_v2 cała mapa 1 wyrównuję do lewej bo papka była Przez PiKe, 7 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deleted_account Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 (edytowane) Myślę że nie byłoby wszystkich obraz ale prowadzenie które robią zasługuje na takie coś. Proponuje od razu sprawdzić całe demko i obejrzeć szczególnie runde gdzie pierwsza zabawa którą prowadził kacper jest "szybkie paluszki" słowem do napisania jest ArenaSkilla nie pamiętam dokładnie kto to był ale ktoś z tsa który siedzi z kacprem czyli Drix lub Hobbit wpisują owe słowo w 0,01s (gra na info). Dzieci chcą zawłądnąć nad serwerem <smutna żabka> A no i mapę przed jb_obama_v2 tam możecie usłyszeć najlepsze teksty gracza hobbit Edytowane 7 Maja 2020 przez kloczek 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisieneczka Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 (edytowane) Po pierwsze wyzywałem kacpra owszem tu przyznam rację i to nie z powodu jego wady tylko, że robił fk podczas totalnego bezruchu wmawiając innym, że ruszałem myszką. A po drugie to nie przeszkadzałem w prowadzeniu tylko odzywałem się gdy warden miał przerwy w wydawaniu poleceń więc nie wiem skąd bierzesz takie bzdury i nie obchodzi mnie to szczerze bo nie ładnie tak kłamać na oczach całego serwera. Jeszcze chciałem sie przyznać pare wyzwisk w kierunku hobbita poleciało jak i w kacpra ale w kierunku kacpra nie poleciały żadne wyzwiska dotyczących jego wady wymowy także zachowaj dla siebie te kłamstwa. Dowodami które mnie usprawiedliwiają są pokazane na GOTV i demkach. Pozdrowienia Edytowane 7 Maja 2020 przez Wisieneczka 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenrau Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Wiesieneczka nadużywał czatu głosowego gdzie przeszkadzało to w prowadzeniu tam padały słowa obrażające kacpra za wadę wymowy gdzie każdy w życiu miał coś takiego przynajmniej przez jakiś czas. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 7 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 (edytowane) 5 minut temu, Wisieneczka napisał: Po pierwsze to nie wyzywałem Kacpra tylko się naśmiewałem i to nie z powodu jego wady tylko, że robił fk podczas totalnego bezruchu wmawiając innym, że ruszałem myszką. A po drugie to nie przeszkadzałem w prowadzeniu tylko odzywałem się gdy warden miał przerwy w wydawaniu poleceń więc nie wiem skąd bierzesz takie bzdury i nie obchodzi mnie to szczerze bo nie ładnie tak kłamać na oczach całego serwera. Jeszcze chciałem sie przyznać pare wyzwisk w kierunku hobbita poleciało jak i w kacpra ale w kierunku kacpra nie poleciały żadne wyzwiska dotyczących jego wady wymowy także zachowaj dla siebie te kłamstwa. Dowodami które mnie usprawiedliwiają są pokazane na GOTV i demkach. Pozdrowienia Nie kłamie to po pierwsze, a nasmiewales się z kacpra czyli pewnie to w jakimś stopniu uraziło, wyzwales Kacpra i hobbita sam to podkresliles. + nasmiewales się na następnej mapie lub tej na początku rundy z kluczkiem "ja nie wiem ty nasz bejtujesz bo mówisz bezluch czy bezruch" Edytowane 7 Maja 2020 przez Drix Miss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zer00 Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 6 minut temu, Drix napisał: Nie kłamie to po pierwsze, a nasmiewales się z kacpra czyli pewnie to w jakimś stopniu uraziło, wyzwales Kacpra i hobbita sam to podkresliles. + nasmiewales się na następnej mapie lub tej na początku rundy z kluczkiem "ja nie wiem ty nasz bejtujesz bo mówisz bezluch czy bezruch" potwierdzam zaistniałą sytuację i myślę że to jest karygodne zachowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisieneczka Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 dobra po prostu zobaczysz, że nie obrażałem wady wymowy kacpra tylko obrażałem go z powodu jego karygodnego zachowania czyli specjalnego fk na mnie co runde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 7 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 (edytowane) 15 minut temu, Wisieneczka napisał: dobra po prostu zobaczysz, że nie obrażałem wady wymowy kacpra tylko obrażałem go z powodu jego karygodnego zachowania czyli specjalnego fk na mnie co runde Nie wiem gubisz się, napisałem że się NAŚMIEWASZ nie WYZYWASZ z wady wymowy Kacpra, a te fk to nie były FK bo machales kamerką "totalny bezruch "(kacper tak mówił) , ale wyzwales go z zachowania które było z jego strony dobre, czyli go zwyzywałes. Edytowane 7 Maja 2020 przez Drix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisieneczka Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 to demko zobacz ze nie machalem kamerką bo pisałem wtedy na sayu coś i tyle temat zamkniety A wyzywanie to to samo praktycznie co wyzywanie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenrau Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 3 minuty temu, Wisieneczka napisał: to demko zobacz ze nie machalem kamerką bo pisałem wtedy na sayu coś i tyle temat zamkniety A wyzywanie to to samo praktycznie co wyzywanie pozdro Nie masz dowodów że pisałeś coś na say. A warden "kacper' jeśli cie zabił to na pewno za coś a jak zrobił to źle powinien dać Ci "freedaya". A kacper nie dał Ci takiej możliwości wiec zostałeś zabity za nie wykonywanie poleceń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisieneczka Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 (edytowane) kurwa to po co sie odzywasz za kacpra nie czaje cie typie Edytowane 7 Maja 2020 przez Wisieneczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisieneczka Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 2 minuty temu, Kedaru napisał: Nie masz dowodów że pisałeś coś na say. A warden "kacper' jeśli cie zabił to na pewno za coś a jak zrobił to źle powinien dać Ci "freedaya". A kacper nie dał Ci takiej możliwości wiec zostałeś zabity za nie wykonywanie poleceń. nie masz pewnosci to prosze siedź cicho i sie nie odzywaj jak nie masz zdania bo nie widziales calego zajścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Wisieneczka - przeszkadzanie w prowadzeniu, nadużywanie, obraza, liczne prowokacje (na voice/text chat) - Silence 600 minut do nadania Hobbit - przeszkadzanie w prowadzeniu, nadużywanie, obraza (na voice/text chat) - Patrząc na jego SB i że aktualnie posiada muta/gaga na 18h przedłużam do 24h Kłoczek - nadużywanie, prowokacja (na voice/text chat) - Mute 60 minut | Gag 120 minut do nadania Kacper - prowokacja (text chat) - gag 60 minut do nadania Muka - prowokacja (text chat) - gag 120 minut do nadania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi