Tokyo77 Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)Nie posiadam Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)Nie posiadam Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) @ mNk Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) karze mi prowadzić w ct gdy odmawiam i pisze ze prowadziłem na poprzedniej mapie admin daje mi ctbana Gdy napisałem 2razy ze jezt żałosny dal mi knebla na 60minut potem tlumaczyl sie, ze go "denerwuja osoby mlodsze" Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) Jb Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV) mapa jb clodus godzina 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Jeżeli Ci się nie chciało prowadzić rundy, mogłeś przejść do TT, proste. Admin ma prawo sprawdzić strażnika, czy ten potrafi prowadzić rundę. Kolejna sprawa: obrażałeś admina = dostałeś gaga. Nie ma dyskusji. Nieuzasadnione pisanie skarg może skończyć się dla Ciebie warnem. Skarga została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi