Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga Dylan

Udostępnij

Kropka

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Kropka

Nick oskarżonego:DyLaN

Opis sytuacji:Odpisywalem koledze na steam dostalem kicka od bota i admin dal mi bana za ucieczke z tt 13:33:99 dostaje kicka od bota 20:00:00 dostaje bana od admina

Serwer:DeathRun v2 (cs 1.6)

Dowody: http://733167.node34.pukawka.pl/hltv-2005070020-deathrun_astroghosts-1588803600-1588804800.zip

• Haha! 1
poprawiam wzór

Przez NiceOne,

§5. Skarg nie można składać na takie zdarzenia jak: bezpodstawne kicki, bezpodstawne bany do 30 minut, bezpodstawne warny; Chyba, że dane przewinienie zdarzyło się więcej niż dwa razy.

Dostałeś bana na 30 minut 

Do odrzucenia

• Lubię to! 3
  • Smutne. 1
po skardze można wywnioskować nieprawidłowe działanie admina, decyzje zostawmy dla pike

Przez NiceOne,

Tak o dalem mu bana za wyjscie z TT ale ponoc byl afk chodz tego nie widzialem.ten ban byl na 30 min i popelnilem taki blad pierwszy raz jesli chodzi o to slyszalem tez ze robie cos nie zgodnie z taryfikatora ale nie wiem wlasnie co robie zle ale wracajac do tematu Kropki to on tez nie jest taki swiety poniewaz jak admina nie ma na serverze to robi co chce skanuje skraca,bynajmiej dostaje taki informacje od innych graczy jak mu tak zalezy abym stracil tego admina to jego sprawa popelilem jeden blad w jego kierunku i odrazu skarge napisal chodz ten ban byl na 30min Dziekuje czekam na wyjasnienie mi co robie zle to poprawie swoje bledy ;)

Na czacie zawsze wyskakuje informacja jak jest ktos afk jesli sie nie rusza wiec dziwne ze nie widziales. Nikt nie mowi ze jestem swiety nie masz dowodow na to ze lamie regulamin jak nie ma admina to ze dostajesz takie informacje od innych nie znaczy ze to robie. Wczoraj moj znajomy widzial jak skracales zaraz moge rozpisac demko jesli chcesz :D

http://733167.node34.pukawka.pl/hltv-2005081103-deathrun_alpin_spring-1588928580-1588929840.zip
12.57.00 stanie na txt
13.20.00 stanie na txt
14.10.00 skracanie
16.53.00 skracanie
17.30.00 skracanie
Z tego co pamietam powiedziales ze "sprawdzales czy sie da" admin nie jest od sprawdzania czy sie da skracac gdybym nie napisal na czacie ze skracasz to bys se zrobil rank w sumie pozniej i tak go zrobiles twoja Znajomość AMXX: 4.5/10 a bana dales po 5 minutach za to ze bylem afk jesli chcesz i posiadasz steam mozemy zrobic grupe z ranga wyzej @ PiKe i odrazu to wyjasnic ale mysle ze to nie ma sensu i juz powinienes zostac ukarany proponuje degradacje

• Haha! 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności