Nastkaa Opublikowano 2 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Link do steam: http://steamcommunity.com/id/boruwaparuwa/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/wiktor420/ https://steamcommunity.com/id/satoorday/ Nick oskarżonego: wiktor , palec w dupie ( aktualny nick : saturday , a wcześniejsze usuną ) Opis sytuacji: Po wejściu na serwer od razu zaczął się chaos i niestosowane pytania do mnie. Saturday jak i SzniblokTHC( który dostał już bana ) zaczęli mnie prowokować i ich komentarze były bardzo niestosowane i nieodpowiednie. To nie pierwszy raz gdy tak robią lecz najczęściej robią to przez czat głosowy . Wiktor słysząc ich próbował się włączyć i napisał ,, Wyruchałbym nastke " . Po kilkunastu prośbach aby przestali bardziej się nakręcali. Serwer: jailbreak Dowody: jb_moonjail_v2 , mniej więcej 23;50 01.05.2020 3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agata_Z_Fiata Opublikowano 2 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 SzniblokTHC został już odpowiednio ukarany od mnie za obraźliwy nick. (tylko) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 2 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Jesteś w stanie podać przybliżone rundy w których byłaś obrażana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastkaa Opublikowano 2 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 9 minut temu, Ciosek napisał: Jesteś w stanie podać przybliżone rundy w których byłaś obrażana? Nie jestem ale pamietam ze to bylo jakos odrazu po wyjsciu admina IGonnaHitYA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktor2116gengJD Opublikowano 3 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Potwierdzam napisałem tak 1 5 8. Zakaz wypowiadania się w skargach na forum, jeśli nie ma się nic ważnego do przekazania w sprawie - rozumie się przez to zakaz potwierdzania skarg przez osoby trzecie, lub pisania czegoś, co jest zapisane na demku 8.1. Osoba trzecia może wypowiadać się w skardze, jeżeli ma dowody inne, niż te wskazane przez powoda// SPAM Przez SK4N3R, 3 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 3 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 (edytowane) powiem że po wyjściu @ IGonnaHitYa była taka zadyma ze powino być całe demko sprawdzone itp no to była chyab około 23-24 Edytowane 3 Maja 2020 przez Dawzombie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 3 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 (edytowane) Według Szniblok powinien dostać perm bana za molestowanie seksualne pomimo moich ostrzeżeń po moim wyjściu zaczął robić dalej to samo "Art. 3 ust. 4 ustawy o wdrażaniu niektórych przepisów Unii Europejskiej w zakresie równego traktowania 4) molestowaniu seksualnym - rozumie się przez to każde niepożądane zachowanie o charakterze seksualnym wobec osoby fizycznej lub odnoszące się do płci, którego celem lub skutkiem jest naruszenie godności tej osoby, w szczególności przez stworzenie wobec niej zastraszającej, wrogiej, poniżającej, upokarzającej lub uwłaczającej atmosfery; na zachowanie to mogą się składać fizyczne, werbalne lub pozawerbalne elementy;" Oczywiście ja jako zwykły admin nie decyduje o perm banach dla graczy , więc zostawiam to dla @ BeeMay *edit chciałbym jeszcze dodać ,że to nie działo sie tylko na tej mapie i nie raz saturday mute 1080 min kultura/naduzywanie/prowokowanie Mroku mute 240 min prowokowanie Edytowane 3 Maja 2020 przez IGonnaHitYa 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 3 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 (edytowane) kinderking - mute 120 minut - obraza saturday - mute 3080 minut - naduzywanie mikrofonu/prowokowanie szniblokthc - mute 720 minut - prowokowanie mroku - mute 240 minut - prowokowanie wiktor - ban 7d - nadmierne obrazanie/prowokowanie/naduzywanie mikrofonu na roznych mapach - wiktorowi nadałem bana reszta kar do nadania Edytowane 3 Maja 2020 przez Ciosek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 3 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi