Plays Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Plays Nick oskarżonego:(Osoby, na którą składasz skargę) Joski Opis sytuacji:(Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Otóż nasz ukochany nowy admin nie reagował na moje zgłoszenia, odnośnie kultury, a wręcz mnie ukarał za nadużywanie mikrofonu. Jednakże administrator twierdzi ,że krzyczałem przez mikrofon, co jest nieprawdą. Dowody:(Screeny, demo, poproszenie H@ o logi serwera, HLTV lub minimum 3 innych Graczy) GOTV, jednakże nie nagrywa ostatnich 2 godzin. To była godzina równa 20:00, cała ta mapa i to jest jako dowód. Musimy czekać na aktualizacje GOTV. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 @ 「Deshayiere」@ Kapi.@ Mr.White Może mi ktoś sprawdzić to demko jak już będzie dostępne i rozpisać mi na pw? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 0:55 - Calvin BK: Oczywiście, że mnie wywaliło. Plays: Ty ale nie wyzywaj dobra? 2:15 - Joski: Nara. Plays: Ty ale nie wyzywaj, nie mów nara bo to jest niegrzeczne i nie kulturalne, także pohamuj się ze słownictwem. Joski: Możesz mnie nie pouczać? Plays: Będę cię pouczać bo masz nie kulturalne słownictwo. Ogólna prowokacja Joski'ego. 3:25 - Liseq: tu admini mają po 10 lat pewnie Plays: Nie wyzywaj dobra, nie wyzywaj, ej on zwyzywał, je administrator proszę go zbanować. 4:10 - DARK: przerąbana mapa, serio. Plays: Ale nie wyzywaj. 5:50 - Plays: Pyta się jak powstał jego nick. Joski: Nie chciał odpowiedzieć. Plays: Ej ale co to za nie kulturalne zachowanie. Powiedział, że napisze skargę, że Joski nie podał mu jak powstał jego nick. 6:15 - Calvin BK: Prowokacja Joskiego. 7:15 - DARK: Pyta się jak ktoś nie potrafi mapy to niech popatrzy na nie go Plays: Co ty się wywyższasz? Panie administrator proszę go zbanować. 8:15 - Clavin BK: jeden raz przeklną Plays: Ej on ten przeklną ty kumpel administrator banujesz go czy nie? 8:30 - Plays: Ogólne nadużywanie mikrofonu. Proszę o nadanie muta dla Plays - 240 min za prowokację, nadużywanie mikrofonu i dla Clavin BK - 30 min prowokacja. Rozpisałem to, ponieważ mnie o to proszono, chodziarz mam nieobecność. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Dzięki @ Mr.White Sam prowokujesz, a potem płaczesz Mut słuszny Skarga została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi