Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga na administratorka

Udostępnij

Plays

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Plays
Nick oskarżonego:(Osoby, na którą składasz skargę) Joski
Opis sytuacji:(Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Otóż nasz ukochany nowy admin nie reagował na moje zgłoszenia, odnośnie kultury, a wręcz mnie ukarał za nadużywanie mikrofonu. Jednakże administrator twierdzi ,że krzyczałem przez mikrofon, co jest nieprawdą.
Dowody:(Screeny, demo, poproszenie H@ o logi serwera, HLTV lub minimum 3 innych Graczy) GOTV, jednakże nie nagrywa ostatnich 2 godzin. To była godzina równa 20:00, cała ta mapa i to jest jako dowód.

Musimy czekać na aktualizacje GOTV. Pozdrawiam.

0:55 - Calvin BK: Oczywiście, że mnie wywaliło. Plays: Ty ale nie wyzywaj dobra?

2:15 - Joski: Nara. Plays: Ty ale nie wyzywaj, nie mów nara bo to jest niegrzeczne i nie kulturalne, także pohamuj się ze słownictwem.

Joski: Możesz mnie nie pouczać? Plays: Będę cię pouczać bo masz nie kulturalne słownictwo.

Ogólna prowokacja Joski'ego.

3:25 - Liseq: tu admini mają po 10 lat pewnie Plays: Nie wyzywaj dobra, nie wyzywaj, ej on zwyzywał, je administrator proszę go zbanować.

4:10 - DARK: przerąbana mapa, serio. Plays: Ale nie wyzywaj.

5:50 - Plays: Pyta się jak powstał jego nick. Joski: Nie chciał odpowiedzieć. Plays: Ej ale co to za nie kulturalne zachowanie. Powiedział, że napisze skargę, że Joski nie podał mu jak powstał jego nick.
6:15 - Calvin BK: Prowokacja Joskiego.
7:15 - DARK: Pyta się jak ktoś nie potrafi mapy to niech popatrzy na nie go Plays: Co ty się wywyższasz? Panie administrator proszę go zbanować.
8:15 - Clavin BK: jeden raz przeklną Plays: Ej on ten przeklną ty kumpel administrator banujesz go czy nie?
8:30 - Plays: Ogólne nadużywanie mikrofonu.
Proszę o nadanie muta dla Plays - 240 min za prowokację, nadużywanie mikrofonu i dla Clavin BK - 30 min prowokacja.

Rozpisałem to, ponieważ mnie o to proszono, chodziarz mam nieobecność.

• Lubię to! 2

• easyy zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności