Tokyo77 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Link do steam https://steamcommunity.com/profiles/76561199051954325 Link do steam oskarżonego: Nie posiadam Nick oskarżonego: Myślę że cała administracja Tutaj zawinila hns. Opis sytuacji: Administracja nadała 7mutów za darmo.Zapytacie jak? Zaczęło się od mojej skargi na patologie ( ) @ chakra rozpisal demko bo startuje na UBT rozpisal a obok napisal kary nie wiem na ile sa one sluszne ale on nie ma UBT A administracja rozdała te kary wsm nadała 7blokad za nic Prosilbym o wyciągniecie powaznych konsekwencji Serwer:hns Dowody sourcebans 1 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H3AD Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 To nie pierwszy taki wybryk chakry, podaję temat w którym specjalnie chciał mi przedłużyć bana. Taka osoba nigdy nie powinna pełnić funkcji unban teamów, za bardzo faworyzuje. Nadaje kary według swoich kontaktów z innymi a nie pod względem regulaminu. Mam nadzieje że wnioski same wam się nasuwają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 (edytowane) Obejrzałem demko, i zgadzam się z decyzją chakry. Odrzucam Edytowane 30 Kwietnia 2020 przez Ciosek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tokyo77 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, Ciosek napisał: Obejrzałem demko, i zgadzam się z decyzją chakry. Odrzucam Odrzucasz? Skoro admini hns uwierzyli @ chakramogli uwierzyć każdemu, co gdyby żle ocenił, tym razem im się poszczęsćiło ale co gdybyś się nie zgodził Z decyzją?Nadali by 7blokad za nic. + Skarga nie jest na chakre tylko na administracje która tu zawiniła Mają na tyle wysoki poziom, że uwierzyli bo pod koniec było "do zamknięcia" Edytowane 30 Kwietnia 2020 przez Tokyo77 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Pike dał notkę chakrze, i jak dla mnie po sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tokyo77 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 9 minut temu, Ciosek napisał: Pike dał notkę chakrze, i jak dla mnie po sprawie Ale tu O tego typa nie chodzi tylko o administracje.... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 12 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 @Kto kolwiek bo temat na 3stronie. 2 spam Przez NiceOne, 12 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tokyo77 Opublikowano 15 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 §3. Skarga może zostać rozpatrzona w ciągu 14 dni od daty jej złożenia, po czym ulega przedawnieniu. Skarga lezy 16 DNI @ DOMINO - To chyba O twoja administracje chodzi ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 (edytowane) Sprawa została wyjaśniona. Ubt potwierdziło post chakry więc nie ma co się "spinać" Następnym razem jednak zwacajcie (admini hns) uwagę kto dodaje komentarze i z jakimi uprawnieniami Edytowane 15 Maja 2020 przez DOMINO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi