Dav Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Liku dodał mnie do gangu po czym wywalił mnie po 5 minutach. Wszystko było około godziny 23:11 na mapie cartoon dodał mnie do gangu zapłaciłem mu 2500 kredytów a po chwili mnie wywalił i straciłem 2500 kredytów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 §2. Tematy bez wzoru zostaną odrzucone i zamknięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liku Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 (edytowane) Zostałeś dodany o 23, a wyrzucony o 11. Powody: -skargi od gangowiczow na temat wcześniejszego zabijania ich -gangowicze nie chcieli być z tobą w gangu, a ich dobro się liczy Jeżeli H@ stwierdzi, że mam oddać kredyty, lub 50% to to zrobię, lecz nigdy nie było o tym mowy. Edytowane 28 Kwietnia 2020 przez likurtonus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Liku fajnie zabijałem gangowiczów zanim byłem w north a jak byłem w north to nikogo nie zabiłem i moze i tak wyrzuciłeś mnie o 11 ale ja grałem 5 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi