Ci4ptuS Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 (edytowane) Link do steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199033330951/ Link do steam oskarżonego:https://steamcommunity.com/id/nikolaus1234 Nick oskarżonego:Nikolaus Opis sytuacji:Admin Nikolaus byl na specie i gdy z gacusiem nie zauwazyliśmy tego i skracalismy (byłem z gacusiem na TS) Dostalem bana na godzine za skracanie i potym co zobaczylem na forum w banach To admin nie dał bana gacusiowi i go faworyzował stego co mi gacuś mówil to dlatego że go oto poprosił na steam ale na to dowodu nie mam Serwer:Drv2 Dowody:Demko 27.04.2020 godz 20:14 mapa Extreme Edytowane 27 Kwietnia 2020 przez Ci4ptuS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonowski Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Skarga niepotrzebnie napisana , ponieważ ,,gacuś'' przestał skracać i dałem mu szanse a ciaptus skracał cały czas i nadałem mu bana 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 (edytowane) Jak dla mnie faworyzjacja, obaj gracze ciągle skracali a bana dostał tylko jeden, ale tą sprawe zostawiam już @ T0M3K A co do samego gacusia ban na 3 godziny (180 Minut) za skracanie Edytowane 29 Kwietnia 2020 przez chakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 23 godziny temu, Nikolaus napisał: Skarga niepotrzebnie napisana , ponieważ ,,gacuś'' przestał skracać i dałem mu szanse a ciaptus skracał cały czas i nadałem mu bana Co nie znaczy, że nie skracał, czyli bana powinieneś nadać chociaż na 30 minut. Nie ma takiego czegoś, że ktoś skróci 2 razy, upominasz go i przestaje skracać i nie zostaje ukarany. Jako iż ciapt4s dostał bana na godzinę, to Gacuś ma również na tyle do nadania. Odnośnie Ciebie @ Nikolaus,jako iż wcześniej nie było z tobą problemów, otrzymujesz ostrzeżenie, i nie faworyzuj nikogo bo może się to skończyć dla Ciebie gorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi