Sylwek Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 (edytowane) Nick:✔sylwestrowy-iwnl-✔ Wiek:15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ponieważ ostatnio siedzę dosyć dużo na serwerze nie zawsze jest jakiś admin więc chciałabym trochę pomóc gdy jest zamęt na serwerze. Doświadczenie w adminowaniu: Jeszce nigdy nie byłem dlatego chciałbym spróbować ma nadzieje że dostanę szanse Jak długo gram w CS:GO?: ok.3,4lata(ponad 2,000 godzin) W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: teraz jak jest kwarantanna to od 10 do 24 po kwarantannie to od 16 lub 17 do 24 Link GT: *click* *click* *click* Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam: *click* Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Nie Czy przeczytałem regulamin Admina?: Oczywiście że Tak Edytowane 26 Kwietnia 2020 przez sylwestrowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Na TAK ❤️ -mutacja -doświadczenie +chęć pomocy +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 13 minut temu, mondej napisał: Na TAK ❤️ -mutacja -doświadczenie +chęć pomocy +sm Jak to mondej u mnie napisał,,za dużo adminów"" - mutacja -doświadczenie Na nie tylko przez to że brak mutacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 -Mutacja -Doświadczenie -Jest 9 adminów NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 -mutacja Na serwerze jest już wystarczająco adminów. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 TAK +Miły +SourceMod +Opanowany (jak na swój wiek jest bardzo spokojny i wyrozumiały) +Doświadczenie (pamiętam jak dostałem admina na JB - to właśnie on mi pomagał czasami co i jak) +/-Mutacja (nie ma mutacji ale akurat w jego przypadku nie przeszkadza to nikomu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Ty masz z 13 lat XD Na nie -mutacja Widziałem jak zachowuje się społeczność każdy będzie cię olewał 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 -mutacja -doswiadczenie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Spróbujmy +SM +mikrofon -mutacja +aktywność +/- wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Tak +miły +aktywny w nocy -mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belz Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 -Mutacja -Doświadczenie -Czasem zdarzy ci sie być toksyczny -W trudnych sytuacjach nie radzisz sobie po ct -Prowokujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Na tak +wiek +sm +aktywność -doświadczenie -mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ci4ptuS Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 (edytowane) Na Tak + Zachowanie Na Serwerze +Wiek +Sm Edytowane 27 Kwietnia 2020 przez Ci4ptuS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasyl Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 na tak +-sm +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Pod opieką mam 9 adminów, którzy mi wystarczą jak na razie. Każde składane podanie będzie odrzucane z góry, do czasu gdy liczba adminów nie zmniejszy się do 3-5. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi