MroKu Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 (edytowane) Nick: Hobbicior / MroKu Nick Oskarżonego: RoyaLL Sytuacja: To od początku, Mapa jb_snow_v2, royall jak i gracz Fiksiia są w celi z secretem jedna z nich bije secreta, warden zabije fiksie, po czym gracz royall przyznaje się do tego ze bił secreta. Gracz fiksiia zostaje zrespiony a royall mówi ''no to chodz tu zabij mnie'', tylko powiem ze royall kupił pierwsze Mag-7 a potem Desert eagle, ale nie zabija ct'ka POCZYM wchodzi z premedytacją w gracza fiksiaa która wykonuje polecenia, hobbicior wchodzi z prefire w pozycje, poniewaz prawdopodobie bał sie ze royall moze kupic kolejną bron np. złoty nóz. Hobbicior przypadkowo zabija fiksiie, po czym hobbicior mówi ''zrespcie ją''. Nagle royall daje mu bana na 30 minut z powodem ''specjalny freekill''. Do tego admin chyba nie zna regulaminu poniewaz ja mówi regulamin / taryfikator: Jeżeli Klawisz, Zastępca, Prowadzący celowo zabije przynajmniej 1 więźnia dostaje on CTBana na 180 minut Mapa: jb_snow_v2 Czas: ok. 22:00 data: 25/04/2020 Edytowane 25 Kwietnia 2020 przez MroKu Mały błąd :/ 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozek Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Potwierdzam tak było, więc admin albo niezna taryfikatora albo jest dobrym kolegom hobbita, że dał mu tylko na 30 minut. 1 1 8. Zakaz wypowiadania się w skargach na forum, jeśli nie ma się nic ważnego do przekazania w sprawie - rozumie się przez to zakaz potwierdzania skarg, lub pisania czegoś, co jest zapisane na demku 8.1. Osoba trzecia może wypowiadać się w skardze, jeżeli ma dowody inne, niż te wskazane przez powoda. Przez NiceOne, 25 Kwietnia 2020, edytowane 25 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 1. Dostał CTbana na 30min. 2. Taktyka hobbita "Wejdę z prefire zabiję Royalla i Fiksie po czym powiem zrespcie Fiksie" Czyli jakby nie patrzeć to takie wymuszanie nadużycia admina. Żałosne... Robisz celowego freekill'a, moje dobre serduszko dało Ci TYLKO 30min. 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 1 minutę temu, RoyaLL napisał: 1. Dostał CTbana na 30min. 2. Taktyka hobbita "Wejdę z prefire zabiję Royalla i Fiksie po czym powiem zrespcie Fiksie" Czyli jakby nie patrzeć to takie wymuszanie nadużycia admina. Żałosne... Robisz celowego freekill'a, moje dobre serduszko dało Ci TYLKO 30min. Czyli faworyzacja + przeciez ty stałes a ona/on miała kucnij przytrzymaj to wątpie ze chciał zabic ciebie jak i ją. To tyle ode mnie dzieki, czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Po pierwsze. CTban jest za krótki ;)). Przedłużam go na 180min. Po drugie. Wchodząc w Fiksia automatycznie narażasz go/ją na zabicie więc ostrzegł że jeszcze raz najpewniej będzie trzeba zrespić gracza. Na moje sprawa wyjaśniona :v. Ps. Ctban dla Hobbita jest do zdjęcia. Żeby nie było niejasności @ RoyaLLprzedłużasz/nadajesz sobie Bana na 180min. Oraz zdejmujesz Hobbitowi CTBana. Proszę o połączenie mody. :v 1 2 w 1 + edit Przez NiceOne, 25 Kwietnia 2020, edytowane 25 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Ja nie mam żadnego CTbana Byłem więźniem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 (edytowane) 2 minuty temu, ravii napisał: Żeby nie było niejasności @ RoyaLLprzedłużasz sobie CTBana do 180min. Oraz zdejmujesz Hobbitowi CTBana. Proszę o połączenie mody. :v ravi.... co ja zle napisałem? royall dał bana hobbiciorowi. a nie ze royall w ct czy cuś Edytowane 25 Kwietnia 2020 przez MroKu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Ja nie mam żadnego CTbana Byłem więźniem... Lepiej będzie jak obejrzysz demko niżeli byś pisał takie głupoty... Powiedziałem przez mikrofon, że zrespiłem Fiksie więc Hobbit doskonale wiedział, że ona tam jest ! 1 2 spam, napisałeś już to wyżej // kolejne bezsensowne posty - warn Przez NiceOne, 25 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 @ raviidlaczego ma sobie dać ctbana jeżeli nie był w CT? 2 sprawa wyjaśniona na chatboxie, drugim razem też możesz tam napisać i się zapytać zamiast pisać komentarz pod tematem Przez NiceOne, 25 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 W dniu 25.04.2020 o 22:15, MroKu napisał: royall jak i gracz Fiksiia są w celi z secretem jedna z nich bije secreta, warden zabije fiksie, po czym gracz royall przyznaje się do tego ze bił secreta. Gracz fiksiia zostaje zrespiony a royall mówi ''no to chodz tu zabij mnie'', tylko powiem ze royall kupił pierwsze Mag-7 a potem Desert eagle, ale nie zabija ct'ka POCZYM wchodzi z premedytacją w gracza fiksiaa która wykonuje polecenia, hobbicior wchodzi z prefire w pozycje, poniewaz prawdopodobie bał sie ze royall moze kupic kolejną bron np. złoty nóz. Hobbicior przypadkowo zabija fiksiie, po czym hobbicior mówi ''zrespcie ją''. Opisane jest tutaj dobrze co dokładnie się stało, Royall wszedłeś w model postaci Fikusi z premedytacja, wiedziałeś, że tam jest wiedziałeś że może zostać zabita. Nie ma żadnej mowy o celowym FK. CTBAN nie słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi