Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga

Udostępnij

smerf476

Rekomendowane odpowiedzi

https://steamcommunity.com/profiles/76561199027500659    mój link do konta steam    

https://steamcommunity.com/profiles/76561198243762564    link do konta steam afk

0soba z administracji pod nickiem afk dała mi bana na 12 godzin za wyzywanie administartora i za zdradzanie ja się przyznaje do tego ze wyzywałem administratora ale nie zdradzałem , ponieważ ja nawet z tą osobą nie przebywałem w kryjówce tylko byłem od tego gracza około 5-10 metrów i sie tylko na niego patrzałem pózniej gdy zostałem poinformowany przez admina ze dostane bana za zdradzanie i za wyzywanie rzuciłem granat palacy na tą osobe i czekałem na bana od osoby która uważała ze zdradzam co uważam że nie było prawdą . Osoba którą podobno zdradzałem jest administrator hns nick afk również osoba która zwyzywałem jest administrator afk jak powiedziałem wcześniej ja uważam ze nikogo nie zdradziłem mam dowody na demko mapa seek_aztec godz około 10.00 rano data 25.042020r składam na tego gracza skargę , ponieważ uważam że dostałem nie słusznego bana na 12 godzin .

Zastosuj się do wzoru :3 

Spoiler

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę)
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana)
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)
Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV)

Odrzucam. 

• Wrr! 1
  • Smutne. 2
  • Haha! 1

4 minuty temu, smerf476 napisał:

0soba z administracji pod nickiem afk dała mi bana na 12 godzin za wyzywanie administartora i za zdradzanie ja się przyznaje do tego ze wyzywałem administratora ale nie zdradzałem

Obrażanie graczy - Mute/Gag od 30 minut do 12 godzin (Jeżeli sytuacja się powtarza, ban do tygodnia)

Jesteś u nas stałym klientem sourcebansa 

https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=commslist&searchText=latam+bo+chcę&Submit=Szukaj

"Schowaj nieaktywne | Wszystkie Blokady: 82"

Jak dla mnie skarga do odrzucenia, admin mógł dać po prostu zły powód

@ afkjak według Ciebie wyglądała ta sytuacja?

1.zastosuj się do wzoru

2.na demku dokładnie jest pokazane jak patrzyłeś w moją kampe biłeś kosą o ściane tam gdzie stałem skakałeś do mnie i żuciłes we mnie mołotowem

3.ja mam screna jak mnie obraziłeś na to admins na chcie do adminów

4.dostał muta za naduzywanie i gaga

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności