krejz69 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Nick: Krejzzzs' Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać Major Admina?: Chciałbym pomóc temu serwerowi ponieważ widzę jak cierpi i jak bardzo jest splugawiony Co zamierzasz robić jako Major Admin?: Zbanować nieposłusznych graczy, by wiedzieli co to sprawiedliwość, chciałbym też dodać mikro po mutacji Jak widzisz przyszłość serwera?: Jeżeli nie dostane major admina, widzę to chujowo Jak długo gram w CS:GO?: W cs go gram 10 lat przez ten czas nauczyłem się strzelać głowy W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: W godzinach kiedy nie mam bana Link GT: Nie posiadam Znajomość SM: Swoje umiejętności oceniam na 11/10 (zrobiłem kiedyś gre w scratchu ) Link do profilu Steam: Nie posiadam konta na steamie Mikrofon: tak nawet dwa Mutacja głosu: tak jeżeli włączę modulator Czy przeczytałem regulamin Admina i Major Admina?: Nie, ponieważ nie umiem czytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 2 minuty temu, krejz69 napisał: Link GT: Nie posiadam Polecam znaleźć i napisać temat od nowa tutaj https://forum.arenaskilla.pl/forum/142-podania-na-admina/ Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi